Εγγραφή για τη Γενική Συνδρομή WISE!

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ 1 ΕΩΣ 5 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

/μήνα

 

Θα μεταβείτε σε Ασφαλή Επεξεργαστή Πληρωμών

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

/έτος

 

Θα μεταβείτε σε Ασφαλή Επεξεργαστή Πληρωμών

Τα Οφέλη

ΟΦΕΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Ετήσιο πρόγραμμα πληρωμής: /έτος

Μηνιαίο πρόγραμμα πληρωμής: /μήνα

Δικαίωμα χρήσης Διαχειριστικής Τεχνολογίας Χάμπαρντ στην εταιρεία σας
Prosperity Planner™ στο www.ProsperityPlanner.net Συμπεριλαμβάνει 100 σελίδες Management Tools, αναφορές και Prosperity Checklists

Διαδικτυακή Συνδρομή και έντυπη μορφή κατόπιν αιτήματος
2 φορές το χρόνο

Εκπτώσεις & Πρόσβαση στο www.MAKH.org Η διαδικτυακή πλατφόρμα του Model of Admin Know-How™
Πολιτική Υπηρεσιών Συστάσεων
WISE Διαδικτυακός Κατάλογος στο www.wise.directory
Prosperity Magazine στο διαδίκτυο στο www.Prosperity.net 
WISE Pin Μελών, Prosperity newsletters και Αποφθέγματα Χάμπαρντ της Εβδομάδας
Βιβλιάρια Διαχειριστικής Τεχνολογίας Χάμπαρντ

12 ΔΩΡΕΑΝ βιβλιάρια το χρόνο

WISE Εκπτώσεις Συνεδρίων

Έκπτωση 10%

Επιτροπή Υπηρεσιών Επίλυσης Διαφωνιών Συντακτικών Μελών  — για βοήθεια θεμάτων ηθικής και δικαίου (επικοινωνήστε με την Επιτροπή Συντακτικών Μελών σχετικά με τιμές)
Υπηρεσίες Επιτροπής Συντακτικών Μελών — βοήθεια σχετικά με τη εφαρμογή του προγράμματος Model of Admin Know-How

Checklist Εταιρικής Ανάπτυξης

Βιβλίο Ασκήσεων Model of Admin Know-How και πιστοποίηση κατόπιν ολοκλήρωσης του προγράμματος

WISE Υπηρεσίες Έκδοσης Εξουσιοδότησης

Έκπτωση Υλικών Μελών WISE Αγορασμένα από www.hcapress.org

Έκπτωση 10%t

Εξουσιοδότηση παράδοσης Σεμιναρίων Διαχειριστικής Τεχνολογίας Χάμπαρντ στον εργασιακό χώρο

Δεν συμπεριλαμβάνεται

Εξουσιοδότηση παράδοσης Μαθημάτων Διαχειριστικής Τεχνολογίας Χάμπαρντ στον εργασιακό χώρο

Δεν συμπεριλαμβάνεται

Δικαίωμα αίτησης διπλώματος παράδοσης  Διαχειριστικής Τεχνολογίας Χάμπαρντ σε πελάτες

Δεν συμπεριλαμβάνεται

Συχνές Ερωτήσεις

Σε ποιον απευθύνεται η Γενική Συνδρομή WISE;

Η Γενική Συνδρομή WISE απευθύνεται σε επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες εταιρειών με 1 έως 5 υπαλλήλους.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Γενικής Συνδρομής και της Εταιρικής Συνδρομής;

Η Γενική Συνδρομή σας δίνει βασικό σετ εργαλείων και υποστήριξης ώστε να εφαρμόσετε την υποδομή της Διαχειριστικής Τεχνολογίας στο εγχείρημά σας.

Αλλά πάντα μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε Εταιρική Συνδρομή και να προσθέσετε τα οφέλη ενδοεπιχειρησιακών εκπαιδεύσεων για τους υπαλλήλους σας.

Με την Εταιρική Συνδρομή μπορείτε να διεξάγετε ενδοεπιχειρησιακές εκπαιδεύσεις για μέχρι και 20 υπαλλήλους.

Αυτές είναι εξαιρετικά αποδοτικές εκπαιδεύσεις εντός του χώρου εργασίας που συμπεριλαμβάνουν:

– 5 μαθήματα Τεχνολογία Μελέτης

– 7 μαθήματα Διοίκηση Τεχνολογίας Χάμπαρντ

– 7 σεμινάρια Διοίκηση Τεχνολογίας

Η εξοικονόμηση από τα οφέλη και μόνο εύκολα καλύπτει το κόστος της Εταιρικής Συνδρομής. Τα υλικά αγοράζονται ξεχωριστά.

Τι άλλο θα πάρω;

Η Γενική Συνδρομή σας παρέχει τα έξι στάδια του προγράμματος Model of Admin Know-How™, μαζί με τη λίστα ελέγχου και τα εργαλεία διαχείρισης που σας βοηθάνε ώστε να λειτουργήσει η Διαχειριστική Τεχνολογία Χάμπαρντ στην εταιρεία σας ή το επάγγελμά σας.

Υπάρχουν άλλα οφέλη;

Και βέβαια. Τα άλλα οφέλη συμπεριλαμβάνουν:

Το να είστε μέλος μιας παγκοσμίως αναπτυσσόμενης δύναμης αποτελούμενη από εταιρείες και επαγγελματίες με παρόμοια νοοτροπία που φέρνουν τάξη, ηθική και παραγωγικότητα στον κόσμο.

Σχετικά με διαδικτυακά βοηθήματα και εργαλεία;

Υπάρχουν άπειρα! Με τη συνδρομή σας:

1) Λαμβάνετε δωρεάν απεριόριστη συνδρομή στο διαδικτυακό Περιοδικό Prosperity (Ευημερίας), συμπεριλαμβανομένου δύο μηνιαίων άρθρων στο www.Prosperity.net

2) Λαμβάνετε δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση στην διαδικτυακή πλατφόρμα BattlePlanner στο www.ProsperityPlanner.net για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να προβλέψετε την ημέρα σας, την εβδομάδα σας, τη ζωή σας. Συμπεριλαμβάνει πρόσβαση στα διαδικτυακά Management Tools ώστε να έχετε πρόσβαση στα υλικά ανεξαρτήτως του που βρίσκεστε.

3) Κατόπιν αιτήματος μπορείτε να πάρετε και έντυπη μορφή του Prosperity Planner – ένα ημερολόγιο που σας βοηθάει να σχεδιάσετε την ημέρα σας, την εβδομάδα σας και τη ζωή σας. Συμπεριλαμβάνει Λίστες Ελέγχου Ευημερίας (Prosperity Checklist) ημέρας και εβδομάδας και 100σέλιδη πηγή αναφοράς Διοικητικών Εργαλείων, που συμπεριλαμβάνει διαγράμματα – τέλεια βοηθήματα για παρουσίαση και εισαγωγή της τεχνολογίας σε τρίτους. Πάρτε το μαζί σας όπου πηγαίνετε. Παράδοση στην πόρτα σας δύο φορές το χρόνο.

4) Λαμβάνετε δωρεάν καθημερινή, 24ωρη πρόσβαση στο διαδικτυακό κατάλογο μελών μέσω του https://wise.directory, ώστε να συνδεθείτε με τα WISE μέλη από όλον τον κόσμο – και κατεβάστε όλα τα οφέλη σας – με σκοπό να διευρύνουν την αποδοτικότητά σας και την επιρροή σας – και να κάνετε διαφορά σε αυτόν τον κόσμο.

5) Ως Μέλος της WISE, θα λαμβάνετε αποκλειστικό περιεχόμενο και λειτουργικότητες όταν εγγραφείτε στο διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης Model of Admin Know-How στο www.MAKH.org

6) Λαμβάνετε ακόμα περισσότερες εκπτώσεις μελών WISE όταν αγοράζετε και εγγραφείτε σε ένα από τα ψηφιακά εργαλεία διαχείρισης διαθέσιμα στο www.MasterTech.com

Επίδραση σε όλο τον Κόσμο

Λαμβάνουμε νέα κάθε εβδομάδα από μέλη της WISE σε όλο τον κόσμο που είναι κορυφαίοι επαγγελματίες στις κοινότητές τους και τις βιομηχανίες τους - δημιουργώντας βραβευμένες επιχειρήσεις και κερδίζοντας βραβεία και κατατάξεις σε επαγγελματικές λίστες όπως, “Καλύτερες Εταιρείες για Να Δουλεύει Κανείς”, “Πιο Γρήγορα Αναπτυσσόμενες Ιδιωτικές Εταιρείες”, “Fast 50”, “Τοπ Εταιρική Κουλτούρα", “Τοπ 10 Γρηγορότερα Αναπτυσσόμενες Εταιρείες” – και πολλές άλλες

Λάβατε κάποιο βραβείο; Ενημερώστε μας πατώντας εδώ.

Απεριόριστη Υποστήριξη & Ενημερώσεις

Ένα από τα οφέλη της συνδρομής σας είναι η δωρεάν υποστήριξη μελών, συμπεριλαμβανομένου της Πολιτικής Σύστασης Μελών όπου μπορείτε να μας στείλετε email με ερωτήσεις για το που μπορείτε να βρείτε σχετικές αναφορές για την πρόκληση που αντιμετωπίζετε εκείνη την ημέρα. Το σταθερό δεδομένο μας είναι: πάντα υπάρχει απάντηση στην πολιτική μας και θα σας βοηθήσουμε να τη βρείτε.

Με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε σε όλα τα θέματα παροχών για τη συνδρομή σας.

Θέλω να χρησιμοποιήσω τη Διαχειριστική Τεχνολογία Χάμπαρντ για την επιχείρησή μου. Τι πρέπει να κάνω;

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη:

Λάβετε εξουσιοδότηση χρήσης της Διαχειριστικής Τεχνολογίας Χάμπαρντ στην επιχείρησή σας γίνοντας μέρος της παγκοσμίως αναπτυσσόμενης επαγγελματικής δύναμης χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ευημερίας.

Γίνε μέλος ενός συνδρομητικού δικτύου για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Γίνε μέλος της WISE.

Ιστορίες Επιτυχίας

Το 2015 εφαρμόσαμε το Model of Admin Know-How (MAHK) πρόγραμμα της WISE στην εταιρεία μας. Αμέσως αυξήσαμε παραγωγικότητα, τον τρόπο παρουσίασης, την ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων μας, τον επαγγελματισμό μας και την ικανοποίηση πελατών, όπως επίσης και την βιωσιμότητά μας. Έκτοτε, έχουμε φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα παραγωγής κάθε χρόνο. Η WISE μας έδωσε τη δυνατότητα να χτίσουμε μια συστηματικά καλύτερα οργάνωση.

Πρόσφατα ρωτήσαμε τους υπαλλήλους μας και μας είπαν: "Έμαθα νέα πράγματα εδώ, έχω εξελιχθεί και έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτή είναι μία σταθερή εταιρεία, με καλή οργάνωση και ευχάριστους συνεργάτες."

Από τότε που εφαρμόσαμε το πρόγραμμα MAHK, έχουμε λάβει επίσημα βραβεία κάθε χρόνο, για καλή χρηματοοικονομική διαχείριση, βραβεία επέκτασης, και καλύτεροι χειροτέχνες του χρόνου.

Έχει δοθεί η δυνατότητα στην γυναίκα μου και σε εμένα να βρισκόμαστε μακριά από την εταιρεία μας για μεγάλες περιόδους αυτόν το χρόνο, παρ' όλα αυτά, φέτος η εταιρεία είχε τον καλύτερο κύκλο εργασιών και φερεγγυότητα. Επίσης, έχουμε μπορέσει να αυξήσουμε τις φιλανθρωπικές μας δραστηριότητες, αφού έχουμε αυξημένη φερεγγυότητα.

Η διαχείριση της εταιρείας είναι πιο απολαυστική καθώς η οργάνωση προχωράει και επεκτείνεται.

– David Frykman, DM TAK Stockholm

"Η διαχείριση μιας εταιρείας με προσωπικό και πελάτες μπορεί καμιά φορά να σε κουράζει και συγχύζει. Από τότε, όμως, που ενεργοποιήσαμε τις βασικές αρχές της Διαχειριστικής Τεχνολογίας Χάμπαρντ στην εταιρεία μας, ευημερούμε καταβάλλοντας λιγότερη προσπάθεια και χωρίς ανατροπές. Αυτό μας επιτρέπει να συγκεντρωνόμαστε στην εξυπηρέτηση πελατών και να δουλεύουμε προς την επίτευξη των εταιρικών στόχων μας. Το συμπέρασμα είναι ότι το Model of Admin Know How πρόγραμμα αφαιρεί την ανησυχία από την επιχείρηση και την κάνει το ίδιο διασκεδαστική και συναρπαστική με την πρώτη μέρα."

– John Nesbit, CEO of The Customer Factory

“Τα εργαλεία του προγράμματος Model of Admin Know-How δίνουν στους ανθρώπους ένα ακριβές πρόγραμμα ώστε να διαχειρίζονται τα πάντα από τα στατιστικά δεδομένα και το οργανόγραμμα, έως τις Συνθήκες και τη Διοίκηση.

“Χρησιμοποιούμε τα εργαλεία με μεγάλη επιτυχία στη δική μας εταιρεία όσο έχουμε εφαρμόσει το Model of Admin Know-How πρόγραμμα, άλλο τόσο έχουμε αναπτυχθεί. Η απόδειξη είναι στους αριθμούς. Έχουμε επεκταθεί 30 φορές από τότε που ξεκινήσαμε!

– Rafferty Pendery, Founder of Studio98

Ξεκινήσαμε την μεσιτική επιχείρησή μας το 2004 με μόνο δύο συνέταιρους.

Τώρα, είμαστε μια ομάδα 13 ατόμων και επεκτείναμε την υψηλά ειδικευμένη παραγωγική μονάδα μας σε ένα τοπικό ορόσημο. Συνεχίζουμε την επέκταση και τώρα είμαστε πολύ γνωστοί στην πόλη μας και με συχνότητα παίρνουμε βραβεία και αναγνώριση για τη δουλειά μας - πρόσφατα, τρία πολύ γνωστά περιοδικά του κλάδου μας μας έδωσαν, το καθένα, το βραβείο "καλύτεροι της βιομηχανίας."

Τα έσοδά μας πέρσι είναι τα υψηλότερα στα ιστορικά της εταιρείας. Αυτό το πρόγραμμα είναι κομμάτι της επέκτασής μας.

– Franz Speiler, Spieler & Seeberger Immobilien

Το 1985 ίδρυσα το ιατρείο μου μόνο με εμένα και τη γυναίκα μου. Σήμερα έχουμε 52 άτομα που δουλεύουν για εμάς - και συνεχίζουμε με συνεχή επέκταση και χτίζουμε ακόμα περισσότερους χώρους, ώστε να προσλάβουμε επιπλέον τεχνικούς.

Η τεχνολογία μας έχει βοηθήσει να εφαρμόσουμε ευρείες προωθητικές εκστρατείες στην κοινότητά μας που έχουν ελκύσει μεγάλο αριθμό νέων πελατών, με αποτέλεσμα να είμαστε αρκετά γνωστοί σε όλη την πόλη μας.

Τώρα είμαστε σε διαδικασία αγοράς αρκετά άλλα ιατρεία ώστε να διαμορφώσουμε δίκτυο που προσφέρει υψηλή ποιότητα υπηρεσίες σε όλη την πόλη.

Οι παροχές της WISE με έχουν βοηθήσει πολύ ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της διοίκησης στα ιατρεία μας και να χτίσουμε μία ομάδα στελεχών που γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν, τι είναι η επιτυχία και τι δεν είναι.

– Dr. Thomas Röder

Έχουμε χρησιμοποιήσει τα οφέλη της WISE για να μεγαλώσουμε την μικρή εταιρεία "συζύγων" σε τέσσερις εταιρείες - όλες μεγαλώνουν και πετυχημένες. Στο παρελθόν είχαμε πολλά ξενύχτια, πολλές εκκρεμότητες, πολλά προς αντιμετώπιση και όχι αρκετά χρήματα ώστε να πληρωθούν οι λογαριασμοί. Τώρα έχουμε εξαλείψει τις εκκρεμότητες, η παραγωγή είναι στην ώρα της και οι αριθμοί ανεβαίνουν, έχοντας πλήρη οικονομικό έλεγχο. Και εκτός όλων των άλλων, τώρα ταξιδεύουμε σε όλο τον πλανήτη περίπου το μισό χρόνο και συμμετέχουμε τακτικά σε εθελοντικές δραστηριότητες για την κοινότητά μας και την εκκλησία μας.

Δουλεύοντας χωρίς αυτήν την τεχνολογία θα ήταν σαν να περπατάμε στα τυφλά στην έρημο. Λόγω της WISE, η "εργασία" τώρα είναι διασκεδαστική και μας επιβραβεύει.

– M. H.

Ξεκίνησα την επιχείρησή μου από το μηδέν το 2010. Κατάφερα να ανατρέψω μια πορεία προς τη μη-ύπαρξη εφαρμόζοντας σωστά την τεχνολογία. Χρησιμοποιώντας το οργανόγραμμα και τη διαχείριση στατιστικών δεδομένων, μπόρεσα να κάνω τις σωστές επιλογές και να βρω πετυχημένες ενέργειες για την επιχείρησή μου.

Με όλα τα εργαλεία και με αυτά τα δεδομένα, έχω χτίσει την εταιρεία μου από 1 υπάλληλο σε 9 και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε - τώρα βρισκόμαστε σε μία μακροπρόθεσμη πορεία Affluence (ευημερίας).

Έχω αξιοποιήσει όλη αυτήν την τεχνολογία ώστε να βρω το χρόνο να επεκταθώ και να δημιουργήσω και άλλη εταιρεία - η Διαχειριστική Τεχνολογία Χάμπαρντ με βοήθησε να τα καταφέρω όλα αυτά.

– C.G.