Meld deg inn med WISE Vanlig medlemskap

FOR BEDRIFTSEIERE MED 1 TIL 5 ANSATTE

 

LÆR MER

MÅNEDLIG BETALINGSPLAN

/måned

 

Du vil bli omdirigert til vår sikre betalingsprosessor

ÅRLIG BETALINGSPLAN

/år

 

Du vil bli omdirigert til vår sikre betalingsprosessor

Fordelene

FORDELENE MED VANLIG MEDLEMSKAP:

Årlig betalingsplan /år

Månedlig betalingsplan:  /måned

Tillatelse til å bruke den administrative teknologien til Hubbard i din bedrift eller virksomhet
Prosperity Planner™www.ProsperityPlanner.net Inkluderer 100 sider med ledelsesverktøy, referanser og Sjekklister for velstand

Online og papirutgave på forespørsel 2 per år

Rabatter & tilgang til www.MAKH.org  Online-versjonen av Model of Admin Know-How™-plattformen
Hjelp med henvisning til policy
WISE online-katalog www.wise.directory
Prosperity Magazine online  på www.Prosperity.net
WISE medlems-pin, Prosperity nyhetsbrev og Ukens sitat fra Hubbard Admin Tech
Hubbard Administrative Technology-hefter

12 GRATIS hefter per år

WISE konferanse-rabatter

10% rabatt

Charterkomité tvisteløsningstjeneste — for bistand med etikk og rettferdighet (kontakt Charter Committee for priser)
Charterkomité-tjenester hjelp med gjennomføring av Model of Admin Know-How- program

Sjekkliste for virksomhets-utvidelse

Model of Admin Know-How arbeidsbok og sertifisering når programmet er fullført

WISE Verifisering av publikasjoner

WISE medlemsrabatter på materiale kjøpt fra www.hcapress.org

10% rabatt

Tillatelse til å levere workshops i Hubbards administrative teknologi til interne ansatte

Ikke inkludert

Tillatelse til å levere kurs i Hubbards administrative teknologi til interne ansatte

Ikke inkludert

Kvalifisert til å søke om lisens til å levere Hubbards administrative teknologi til klienter

Ikke inkludert

Ofte stilte spørsmål

Hva er Vanlig medlemskap i WISE for?

WISE Vanlig medlemskap er for ene-entreprenører og eiere av virksomheter med 1 til 5 ansatte.

Hva er forskjellen mellom Vanlig medlemskap og Firmamedlemskap?

Vanlig medlemskap gir deg de grunnleggende verktøyene og støtte til å implementere et fundament av Administrativ teknologi i din virksomhet.

Men du kan alltids oppdatere til et Firmamedlemskap og få de ekstra fordelene med intern opplæring av ansatte.

Som Firmamedlem kan du utføre et internt opplæringsprogram for opp til 20 ansatte.

Det er svært effektiv opplæring du kan gjøre på stedet, inkludert:

– 5 kurs i Studieteknologi:

– 7 kurs i Hubbard administrasjonsteknologi

– 7 workshops i Administrasjonsteknologi

Kostnadsbesparelsene ved denne fordelen alene dekker enkelt hele Firmamedlemskapet ditt. Materiale kjøpes separat.medlemskap. Materialer kjøpes separat.

Hva mer får jeg?

Vanlig medlemskap i WISE gir deg 6-trinnsprogrammet Model of Admin Know-How™, i tillegg til sjekklister og ledelsesverktøy til å hjelpe deg med å implementere den administrative teknologien til Hubbard i firmaet eller yrket ditt.

Er det noen andre fordeler?

Selvfølgelig. Andre fordeler omfatter:

Å være del av en verdensomspennende voksende gruppe av likesinnede profesjonelle forretningsfolk som bringer økende orden, etikk og produktivitet til verden.

Hva med hjelpemidler og verktøy på nettet?

Det er mange! Med medlemskapet ditt:

1) Du får gratis, ubegrenset abonnement på online-versjonen av Prosperity Magazine, inkludert artikler på www.Prosperity.net to ganger i måneden.

2) Du får gratis, ubegrenset tilgang til online BattlePlanner plattformen på www.ProsperityPlanner.net for å hjelpe deg å planlegge og forutse dagen din, uken din, livet ditt. Inkluderer tilgang til online Ledelsesverktøy-kilder, sånn at du kan få tilgang til kildene dine uansett hvor du er.

3) Du får også på forespørsel en papirutgave av Prosperity Planneren for å hjelpe deg å planlegge livet ditt. Inkluderer daglige og ukentlige Prosperity-sjekklister, 100 sider med kildehenvisninger til ledelsesverktøy, komplett med utbrettskart – perfekt for å vise frem og introdusere andre for teknologien. Ha den med deg hvor enn du går. Leveres på døren din to ganger i året.

4) Du får fri tilgang 24/7/365 til online WISE-katalogen på https://wise.directory/ for å bli knyttet til det globale WISE-medlemskapet – og få alle dine nedlastbare fordeler med formålet om å hjelpe deg med å øke effektiviteten og innflytelsen din – og utgjøre en forskjell i denne verdenen.

5) Som WISE-medlem får du tilgang til eksklusivt innhold og artikler når du abonnerer på the Model of Admin Know-How online ledelses-system på www.MAKH.org

6) Du får enda flere WISE-medlemsrabatter når du kjøper eller abonnerer på hvilket som helst av de digitale lederverktøyene som er tilgjengelige online på www.MasterTech.com

Å påvirke over hele kloden

Vi mottar nyheter hver uke fra WISE-medlemmer rundt om i verden som er ledende forretningsfolk i sine lokalsamfunn og bransjer - som skaper prisvinnende virksomheter og mottar utmerkelser og rangeringer på industrilister av typen “Beste firma å jobbe for”, “Hurtigst voksende private firma”, “Fast 50”, På topp i bedriftskultur”, “Topp 10 hurtigst voksende” - og mye mer.

Har du mottatt en utmerkelse? Gi oss beskjed ved å trykke her.

Ubegrenset støtte & oppdateringer

En av dine fordeler ved å være medlem er gratis medlemstøtte, inkludert vår Hjelp med henvisning til policy, der du kan sende oss en epost med spørsmål om hvor du kan finne de relevante kildene til de utfordringene du kan ha den dagen Våre stabile data er: det er alltid et svar i policyen, og vi kan hjelpe deg å finne det.

Vi tar også gjerne ansvar for de medlemsfordeler du behøver i ditt medlemskap.

Jeg ønsker å benytte den administrative teknologien til Hubbard i min virksomhet.

Hva gjør jeg?

Svaret er enkelt:

Få autorisasjon til å benytte den administrative teknologien til Hubbard i din virksomhet ved å bli en del av den verdensomspennende voksende kraften av likesinnede forretningsfolk som bruker velstandsteknologien.

Bli med i gruppen av ekspanderende virksomheter.

Bli med i WISE

Suksesshistorier

I 2015 implementerte vi Model of Admin Know-How (MAKH)-programmet fra WISE i vår bedrift. Vi så umiddelbart økt produksjon, våre leveranser, kvaliteten på servicen og produktet, profesjonaliteten vår, kundetilfredsheten og gjennomførbarheten vår. Siden den gang har vi satt nye rekorder for produksjon hvert år. WISE har gjort det mulig for oss å bygge en bedre og bedre organisasjon.

Vi hadde nylig en undersøkelse blant våre ansatte, og de sa: “Jeg lærer nye ting her, jeg har utviklet meg og blitt mer trygg på meg selv. Dette er et solid firma med en god organisasjon og hyggelige kolleger.”

Fra vi implementerte MAKH har vi mottatt flere offisielle utmerkelser hvert år for god økonomi, utmerkelser for ekspansjon og årets håndverkere.

Min kone og jeg har kunnet vært borte fra firmaet i lengre perioder det siste året, men firmaet satte allikevel rekord i omsetning og betalingsevne i fjor. Vi har også klart å øke vår filantropiske innsats enda mer enn før, som følge av økt betalingevne.

Å drive firmaet har vært morsommere jo mer organisering som går inn og ekspandering som skjer.

– David Frykman, DM TAK Stockholm

“Å drive en virksomhet med ansatte og kunder kan noen ganger få deg til å føle at du sitter fast i en myr, trøtt og frustrert. Etter at vi har tatt i bruk det grunnleggende i den administrative teknologien til Hubbard i firmaet vårt, har vi imidlertid blitt mye mer fremgangsrike med mye mindre innsats og nesten ingen bekymring. Det lar oss fokuserer på å levere utmerket service til klientene våre og jobbe mot å nå målene til virksomheten vår. Sluttresultatet er at Model of Admin Know How programmet fjerner bekymringene ved å drive firma og gjør det moro og like spennende som det var den første dagen vi åpnet.”

– John Nesbit, CEO i The Customer Factory

“Model of Admin Know How-verktøy gir folk et nøyaktig program for å ta hånd om alt fra statistikken deres og Orgtavlen, til Betingelser og Administrasjons-skalaer.

“Vi har benyttet dette verktøyet med stor suksess i vårt eget firma, og i den grad at vi har implementert Model of Admin Know How-programmet, har vi vokst eksponentielt. Beviset er i statistikken. Vi har ekspandert mer enn 30 ganger og vi er bare såvidt i gang!”

– Rafferty Pendery, grunnlegger av Studio98

Vi startet vår eiendomsvirksomhet i 2004 med kun to partnere.

Nå er vi et team på 13 og har ekspandert våre svært spesialiserte produksjons-kontorer til en bygning som er et lokalt landemerke. Vi har fortsatt å ekspandere og er nå velkjente i byen vår og mottar jevnlig utmerkelser og anerkjennelse for arbeidet vårt - tre velkjente bransjemagasiner ga oss nylig en utmerkelse for “best i bransjen”.

Inntektene våre i fjor var de høyeste noensinne og i år ligger vi an til å slå selv det. Programmet er en del av vår ekspansjon.

– Franz Speiler, Spieler & Seeberger Immobilien

I 1985 grunnla jeg praksisen min med kun min kone og meg selv. I dag har vi 52 personer som jobber med oss - vi fortsetter å ekspandere konstant, og bygger nå enda flere lokaler for å kunne ta inn ytterligere teknikere.

Teknologien har hjulpet oss med å implementere reklamekampanjer i nærområdet vårt, noe som har gitt oss et stort antall nye klienter, og vi er nå velkjente over hele byen.

Nå jobber vi med å kjøpe opp flere andre praksiser, og vil forme dem inn i nettverket vårt med å levere service av høy kvalitet over hele byen.

Foredelene fra WISE har hjulpet meg betydelig med å forbedre kvaliteten på administrasjonen i praksisen vår, og med å bygge opp et team av ledere som vet eksakt hva vi gjør, hva som gir suksess og hva som ikke gir det.

– Dr. Thomas Röder

Vi har brukt fordelene fra WISE til å la vårt enkle “mann og kone”-firma vokse til fire firma - alle vokser og har suksess. Vi pleide å ha mange sene kvelder, mange etterslep, mye bare holde ut og ikke nok penger til å betale regningene. Nå har vi eliminert etterslepene, all produksjon er løpende og statistikken øker med full finansiell kontroll. På toppen av det reiser vi nå rundt i verden omtrent halvparten av året, og deltar jevnlig på flere frivillige aktiviteter i lokalsamfunnet vårt og i kirken vår.

Å arbeide uten denne teknologien ville være som å gå i blinde i en ørken. Takket være WISE så er “arbeidet” nå morsomt og givende.

– M. H.

Jeg startet virksomheten min fra bunnen av i 2010. Ved å bruke fordelene mine fra medlemskapet i WISE, klarte jeg å jobbe meg ut av Ikke-eksisterende med korrekt bruk av teknologien. Ved å bruke organiseringstavlen og statistisk ledelse, klarte jeg å ta de riktige avgjørelsene og finne de riktige grepene for min virksomhet.

Med alle disse verktøyene og all informasjonen, har jeg bygd opp virksomheten min fra 1 til nå 9 ansatte, og vi har fortsatt å ekspandere - vi er nå inne i en langsiktig Velstandstrend.

Jeg har nå brukt denne teknologien til å finne tid til å ekspandere og skape enda et nytt firma - den administrative teknologien til Hubbard har hjulpet meg å oppnå alt det.

– C.G.