Υπηρεσίες Επίλυσης Διαφορών

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η επιχειρηματικότητα, εκ της φύσεως της, προϋποθέτει συνεργασίες και συμφωνίες. Αυτοί οι δεσμοί και οι συμφωνίες αποτελούν τα θεμέλια πάνω στα οποία βασίζονται οι επέκταση και επιτυχία. Καμιά φορά όμως, αυτές οι σχέσεις χαλάνε και προκύπτουν διαφωνίες, συχνά αρκετά έντονες διενέξεις. Μπορούν να καταστρέψουν την παραγωγή και να αναλώσουν τους εμπλεκόμενους. Η υπηρεσία Βασικής Επίλυσης Διαφορών (μια υπηρεσία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών) παρέχει έναν γρήγορο, δίκαιο και οικονομικό τρόπο επίλυσης διενέξεων και διαφορών στο χώρο εργασίας.

Χρησιμοποιώντας τις μοναδικές διαδικασίες μεσολάβησης βασισμένες στις αποκλειστικές αρχές που αναπτύχθηκαν από τα έργα του Λ. Ρον Χάμπαρντ, ο υπεύθυνος επιλύσεων έχει τη δυνατότητα να βρει την πραγματική αιτία της διαφωνίας και άρα, να ανοίξει την πόρτα προς την επίλυση. Οι υπηρεσίες επίλυσης διαφορών για τα μέλη της WISE παρέχονται από τα Charter μέλη της WISE, μέλη της WISE εκπαιδευμένα, στα οποία έχει συγκεκριμένα ανατεθεί η παροχής αυτής της υπηρεσίας στα μέλη.

Το πλησιέστερο Γραφείο WISE μπορεί να σας απαντήσει οποιαδήποτε ερώτηση έχετε ή να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε επίλυση διαφωνίας εφόσον προκύψει η ανάγκη.