Υπηρεσίες Έκδοσης Εξουσιοδότησης

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Διαχειριστική Τεχνολογία Χάμπαρντ μπορεί να εφαρμοστεί σε μια σειρά από διαφορετικές βιομηχανίες, κλάδους και δραστηριότητες, μέσα από όλων των μέσων (όπως βίντεο, βιβλία, ιστοσελίδες, προωθητικά αντικείμενα κλπ.) Η WISE προσφέρει μια υπηρεσία για να σας βοηθήσει να δημιουργήσει, παράγετε και διανείμετε υλικά και προϊόντα που είναι βασισμένα ή που αναφέρονται στα έργα του Λ. Ρον Χάμπαρντ.

Παράδειγμα αυτής της υπηρεσίας είναι: ένα μέλος της WISE θέλεις να τοποθετήσει άρθρο για τη διαχείριση Χάμπαρντ στο μηνιαίο περιοδικό του κλάδου του ή κάποιο άλλο μέλος θέλει να δημιουργήσει ένα βιβλίο για το πως οι διαδικασίες διαχείρισης Χάμπαρντ εφαρμόζονται στο δικό τους επάγγελμα ή ένα άλλο μέλος θέλει να έχει ένα σημείο αφιερωμένο στο σύστημα διαχείρισης Χάμπαρντ στην εταιρική ιστοσελίδα του. Όλα αυτά τα παραδείγματα και πολλά άλλα προϋποθέτουν έγκριση μέσα από τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Έκδοσης Εξουσιοδότησης WISE.

Η Γραμμή Εξυπηρέτησης Έκδοσης Εξουσιοδότησης WISE εξασφαλίζει ότι αυτά τα προϊόντα αναφέρονται με ακρίβεια από το πρωτότυπο κείμενο, έχουν επαγγελματική όψη και αντικατοπτρίζουν την ακεραιότητα και τη χρηστικότητα της τεχνολογίας που προωθούν.

Αυτή η γραμμή εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα προστατεύουν τα πνευματικά δικαιώματα και το εμπορικό σήμα ώστε η τεχνολογία να παραμείνει προστατευμένη.

Κάποια από τα αντικείμενα που μπορούν να υποβληθούν και εγκριθούν μέσα από τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Έκδοσης Εξουσιοδότησης WISE είναι:

  • Βίντεο, διαφημίσεις, τηλεοπτικές διαφημίσεις,
  • Βιβλία, newsletter, περιοδικά,
  • Φυλλάδια, φυλλάδια σεμιναρίων,
  • Προωθητικά προϊόντα (γραφιστική ύλη, μπουφάν κλπ.),
  • Εταιρική πολιτική και εκπαιδευτικά προγράμματα,
  • Εκπαιδευτικά πακέτα, υλικό σεμιναρίων,

Για να μάθετε περισσότερα για την Γραμμή Εξυπηρέτησης Έκδοσης Εξουσιοδότησης WISE, επικοινωνήστε με το πλησιέστερο γραφείο WISE.