Godkendelse af udstedelser

FÅ MERE AT VIDE

Hubbard administrative teknologi kan anvendes til alle brancher, felter og aktiviteter gennem alle slags medier (såsom videoer, bøger, websteder, kurser, salgsfremmende produkter osv.). WISE tilbyder en service, der hjælper dig med at oprette, fremstille og distribuere materialer og produkter, der er baseret på eller citere fra værkerne fra L. Ron Hubbard.

Eksempler på denne service kan være: et WISE-medlem ønsker at placere en Hubbard-ledelsesartikel i den månedlige journal for sit felt eller erhverv; en anden ønsker at lave en bog om, hvordan Hubbard managementprocedurer gælder for et specifikt felt eller erhverv; mens en anden ønsker at have et afsnit med Hubbard managementsystemet på sin virksomheds hjemmeside. Alle disse eksempler og mere kræver godkendelse af WISE Godkendelse af udstedelser

WISE Godkendelse af udstedelser sikrer, at disse produkter citeres korrekt fra den originale tekst, er professionelle i udseende og afspejler integriteten og arbejdsevnen i den teknologi, de promoverer.

Denne linje sikrer, at produkter er korrekt ophavsretligt beskyttet og varemærket, så selve teknologien forbliver beskyttet.

Nogle af de ting, der kan indsendes og godkendes via WISE Godkendelse af udstedelser, er:

  • Videoer, infomercials, tv-reklamer
  • Bøger, nyhedsbreve, magasiner
  • Løbesedler, brochurer, seminaruddelinger
  • Salgsfremmende produkter (kontorartikler, jakker, osv)
  • Virksomhedspolitikker og træningsprogrammer
  • Kursuspakker, seminarmaterialer

Kontakt dit nærmeste WISE-kontor for at finde ud af mere om WISE Godkendelse af udstedelser.