Autoriteit van uitgifte

MEER INFORMATIE

De Hubbard-beheertechnologie kan via allerlei media (zoals video’s, boeken, websites, cursussen, promotieartikelen, enz.) worden toegepast op een groot aantal verschillende industrieën, velden en activiteiten. WISE biedt een service om u te helpen bij het creëren, produceren en distribueren van materialen en producten die zijn gebaseerd op of citeren uit de werken van L. Ron Hubbard.

Voorbeelden van deze dienst kunnen zijn: een WISE-lid wil een Hubbard-managementartikel plaatsen in het maandblad van zijn of haar vakgebied of beroep; een ander wil een boek maken over hoe de managementprocedures van Hubbard van toepassing zijn op een specifiek vakgebied of beroep; terwijl een ander een sectie met het Hubbard-beheersysteem op zijn bedrijfswebsite wil hebben. Al deze voorbeelden en meer vereisen goedkeuring op de WISE Issue Authority Line.

De WISE Issue Authority Line zorgt ervoor dat deze producten correct uit de originele tekst citeren, er professioneel uitzien en de integriteit en werkbaarheid van de technologie die ze promoten weerspiegelen.

Deze lijn zorgt ervoor dat producten op de juiste manier auteursrechtelijk beschermd zijn en een handelsmerk hebben, zodat de technologie zelf beschermd blijft.

Enkele van de items die kunnen worden ingediend en goedgekeurd via de WISE Issue Authority Line zijn:

  • Video’s, infomercials, tv-advertenties,
  • Boeken, nieuwsbrieven, tijdschriften,
  • Fliers, brochures, seminarhandouts,
  • Promotieproducten (schrijfwaren, jassen, enz.),
  • Bedrijfsbeleid en trainingsprogramma’s,
  • Cursuspakketten, materiaal voor seminars.

Neem voor meer informatie over de WISE Issue Authority Line contact op met uw dichtstbijzijnde WISE-kantoor.