Kiadványengedélyezési szolgáltatás

TUDJON MEG TÖBBET

A Hubbard Adminisztratív Technológiát bármilyen iparágra, területre vagy tevékenységre lehet alkalmazni minden lehetséges csatornán (mint például videókon, könyveken, honlapokon, tanfolyamokon, reklámtárgyakon, stb.) kereszül. A WISE kínál egy olyan szolgáltatást, amellyel segít Önnek olyan anyagok és termékek megalkotásában, előállításában és terjesztésében, amelyek L. Ron Hubbard művei alapján készültek, vagy azokból idézeteket tartalmaznak.

Példák erre a szolgáltatásra: egy WISE-tag szeretne megjelenteni egy Hubbard menedzsmenttel kapcsolatos cikket tevékenységi területe vagy szakmája havi folyóiratában; egy másik WISE-tag ki szeretne adni egy könyvet arról, hogy hogyan lehet a Hubbard menedzsment rendszer eljárásait alkalmazni egy bizonyos területen vagy szakmában; megint egy másrik szedretne létrehozni a céges honlapján egy olyan részt, amely bemutatja a Hubbard menedzsment rendszert. A fenti példák mindegyikéhez, valamint továbbiakhoz jóváhagyás szükséges a WISE Kiadványengedélyezési vonalon.

A WISE Kiadványengedélyezési vonalon gondoskodnak arról, hogy az ilyen termékek helyesen idézzék az eredeti szöveget, megjelenésükben professzionálisak legyenek és tükrözzék az általuk előmozdítani kívánt technológia integritását és működőképességét.

Ez a vonal gondoskodik arról, hogy a termékek védelme megfelelően biztosítva legyen szerzői jogokkal és védjegyekkel azért, hogy maga a technológia folyamatosan védelem alatt tudjon maradni.

Néhány azok közül a dolgok közül, amelyeket elő lehet terjeszteni, és jóvá lehet hagyatni a WISE Kiadványengedélyezési vonalon:

Videók, reklámcélú riportok, tévéreklámok, könyvek, hírlevelek, folyóiratok, szórólapok, prospektusok, szemináriumokon kiosztandó kiadványok, reklámtermékek (céges levélpapír és boríték, dzseki, stb.), céges irányelvek és képzési programok, tanfolyami anyagok, anyagok szemináriumokhoz.
Ha szeretne többet megtudni a WISE Kiadványengedélyezési vonalról, vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb található WISE-irodával.