Verifisering av publikasjoner

LÆR MER

Den administrative teknologien til Hubbard kan brukes i et stort antall bransjer, felt og aktiviteter gjennom alle slags medier (for eksempel videoer, bøker, nettsteder, kurs, reklameartikler, osv.). WISE tilbyr en tjeneste som hjelper deg å lage, produsere og distribuere materiale og produkter som er basert på eller siterer fra verkene til L. Ron Hubbard.

Eksempler på denne tjenesten kan være: et WISE-medlem ønsker å sette inn en artikkel om Hubbard-ledelse i den månedlige journalen for sitt fagfelt eller yrke; en annen ønsker å lage en bok om hvordan fremgangsmåtene for Hubbard-ledelse gjelder for et bestemt fagfelt eller yrke; mens en annen ønsker å ha en seksjon om ledelsesystemet til Hubbard på selskapets nettsted. Alle disse eksemplene og mer vil kreve godkjenning gjennom WISE Issue Authority Line.

WISE Issue Authority Line sikrer at disse produktene er korrekt sitert fra originalteksten, er profesjonelle i utseende og gjenspeiler integriteten og arbeidsevnen til teknologien de promoterer.

Denne linjen sikrer at produktene er riktig opphavsrettsbeskyttet og varemerket, slik at teknologien i seg selv forblir beskyttet.

Noen av det som kan sendes inn og godkjennes via WISE Issue Authority Line, er:

  • Videoer, TV-salg, TV-annonser
  • Bøker, nyhetsbrev, magasiner
  • Flygeblad, brosjyrer, handouts på seminar
  • Reklameprodukter (skrivesaker, jakker, osv.)
  • Selskapets policyer og opplæringsprogrammer
  • Kurspakker, seminarmateriale

Kontakt nærmeste WISE-kontor for å finne ut mer om WISE Issue Authority Line.