Γιατί WISE;

Όπως είπε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ, «Αυτό που προδίδει τον Άνθρωπο δεν είναι τα όνειρά του. Αυτό που τον προδίδει είναι η έλλειψη της τεχνογνωσίας που απαιτείται για να γίνουν αυτά τα όνειρα πραγματικότητα.»

Τα στατιστικά δεδομένα δείχνουν ότι η πλειοψηφία των νέων επιχειρήσεων δεν θα υπάρχουν μετά από μια πενταετία. Είτε είναι το αποτέλεσμα ακατανόητου marketing, είτε κακού σχεδιασμού και οργάνωσης, είτε παράλογης χρηματοοικονομικής διαχείρισης, πολλές νέες επιχειρήσεις δεν μπορούν να ξεπεράσουν ακόμα και το ένα έτος λειτουργίας.

Εάν οι σημερινές επιχειρήσεις και κυβερνήσεις μπορούσαν να εφαρμόσουν απολύτως τις βασικές αρχές και φυσικούς νόμους που διαμορφώνουν τα θεμέλια της πραγματικής οργάνωσης και αληθινής διοίκησης, θα μπορούσαν να εκτελέσουν λειτουργικές λύσεις ώστε να επιλύσουν το οικονομικό χάος. 

Από εκείνη την οπτική ιδρύθηκε το 1979 η WISE με σκοπό τη γνωστοποίηση της Διαχειριστικής Τεχνολογίας του Λ. Ρον Χάμπαρντ σε όλο τον κόσμο – προσφέροντας στην ανθρωπότητα με λύσεις για τη δημιουργία λογικών και ευημερών ομάδων.

Η WISE είναι μια συνδρομητική οργάνωση που απαρτίζεται από επιχειρηματίες, στελέχη και επαγγελματίες από κάθε γωνιά του πλανήτη Γη. Η WISE ενώνει όλα τα άτομα και τις οργανώσεις που χρησιμοποιούν τη Διαχειριστική Τεχνολογία Χάμπαρντ στον εμπορικό κόσμο. Δεσμευμένοι στη μάθηση και εφαρμογή των φυσικών αρχών παραγωγής και ανταλλαγής με έναν αποδεδειγμένο, καθιερωμένο και συστηματικό τρόπο, τα μέλη της WISE αντιμετωπίζουν τη σημερινή επιχειρηματική υποδομή.

Στο ευρύτερο παγκόσμιο δίκτυο μελών, υπάρχει μια ειδική κατηγορία μελών της WISE: εκπαιδευτές διαχείρισης και σύμβουλοι πιστοποιημένοι να χρησιμοποιούν τη Διαχειριστική Τεχνολογία Χάμπαρντ. Έχουν εκπαιδευτεί να επιδιορθώνουν οποιαδήποτε δραστηριότητα και να εντάσσουν την διοικητική υποδομή ώστε να φέρνουν λύσεις, βιωσιμότητα και ανάπτυξη στις επιχειρήσεις και οργανώσεις που θέλουν να επιβιώσουν και να επεκταθούν.

Τέλος, υπάρχουν τα Κολλέγια Διοίκησης Χάμπαρντ – ένα δίκτυο κολλεγίων που δημιουργούν ειδικά εκπαιδευμένους απόφοιτους, οι οποίοι γίνονται υψηλά στελέχη που μπορούν να διοικήσουν.

Μέσω αυτής της συνδρομής, το σώμα εκπαιδευμένων ειδικών διαχείρισης και ο δίκτυο Κολλεγίων Χάμπαρντ που χρησιμοποιεί και διανέμει τη Διαχειριστική Τεχνολογία Χάμπαρντ, η WISE προσφέρει τα μέσα ώστε μια επιχείρηση να ευημερήσει, οι κυβερνήσεις μπορούν να κυβερνούν με σοφία και οι άνθρωποι να μην ζουν υπό οικονομική απειλή.

Εν ολίγοις, όσοι απέτυχαν να ολοκληρώσουν τα όνειρά τους, μπορούν επιτέλους να τα κάνουν πραγματικότητα.