Waarom WISE?

Zoals L. Ron Hubbard verklaarde: “Het zijn niet de dromen van de mens die hem in de steek laten. Het is het gebrek aan knowhow die nodig is om die dromen werkelijkheid te laten worden. “

 

Statistieken tonen aan dat de overgrote meerderheid van de nieuwe bedrijven van vandaag na vijf jaar niet meer bestaat. Of het nu het resultaat is van onintelligente marketing, slechte planning en organisatie, of volslagen onzinnige financiën, veel nieuwe bedrijven halen zelfs hun eerste bedrijfsjubileum niet.

 

Als bedrijven en regeringen van vandaag de basisprincipes en natuurwetten die de basis vormen van een echte organisatie en echte administratie kunnen leren en competent kunnen toepassen, zouden ze werkbare oplossingen vinden om deze economische chaos op te lossen.

Het was vanuit die opvatting dat WISE in 1979 werd opgericht met als doel de administratieve technologie van L. Ron Hubbard algemeen bekend en wijdverbreid over de hele wereld te maken – de mensheid oplossingen te bieden om gezonde en welvarende groepen te maken.

WISE is een ledenorganisatie die bestaat uit ondernemers, zakenmensen en professionals uit alle hoeken van elk continent op aarde. WISE dient om alle individuen en organisaties te verenigen die de Hubbard-administratieve technologie in de handelswereld gebruiken. Toegewijd aan het leren en toepassen van de natuurlijke principes van productie en uitwisseling op een bewezen, gevestigde en systematische manier, richten WISE-leden zich op de huidige infrastructuur van het bedrijfsleven. Het eindresultaat is meer welvaart en economische stabiliteit voor kleine bedrijven, gemeenschappen, bedrijven en zelfs hele naties.

Binnen het bredere wereldwijde lidmaatschap bestaat een speciale categorie van WISE-leden: managementtrainers en consultants met een licentie om de Hubbard Admin-technologie te gebruiken. Ze zijn opgeleid om elke activiteit op te lossen en leggen in de administratieve infrastructuur om oplossingen, levensvatbaarheid en groei te bieden aan bedrijven en organisaties die willen overleven en uitbreiden.

Ten slotte zijn er de Hubbard Colleges of Administration – een netwerk van hogescholen die door specialisten opgeleide afgestudeerden uitblinken om topmanagers te worden die daadwerkelijk kunnen managen.

Door zijn lidmaatschap, zijn corps van opgeleide managementexperts en zijn netwerk van Hubbard Colleges die de Hubbard Administratieve Technologie gebruiken en verspreiden, biedt WISE de middelen waarmee bedrijven kunnen floreren, regeringen verstandig kunnen regeren en mensen vrij kunnen zijn van economische dwang.

Kortom, die mislukte dromen kunnen eindelijk werkelijkheid worden.