Hvorfor WISE?

Som L. Ron Hubbard erklærede: ”Det er ikke Menneskets drømme, som svigter. Det er manglen på den nødvendige knowhow til at gøre disse drømme til virkelighed.”

Statistikker viser, at det overvældende flertal af dagens nye virksomheder ikke længere vil eksistere efter fem år. Uanset om det er på grund af uintelligent markedsføring, dårlig planlægning og organisering eller fuldstændig ulogisk økonomi, klarer mange nye virksomheder det ikke engang til deres første jubilæum for driften.

Hvis nutidens virksomheder og regeringer kunne lære og kompetent anvende de grundlæggende principper og naturlove, der danner grundlaget for reel organisation og ægte administration, ville de tage fungerende løsninger i brug til at løse dette økonomiske kaos.

Det var fra det synspunkt, at WISE blev oprettet i 1979 med det formål at gøre L. Ron Hubbards administrative teknologi bredt kendt og vidt brugt i hele verden, og give menneskeheden løsninger til at skabe sunde og velstående grupper.

WISE er en medlemsorganisation, der består af iværksættere, forretningsførere og fagfolk fra hvert hjørne af hvert kontinent på jorden. WISE har til formål at forene alle enkeltpersoner og organisationer, der bruger Hubbard administrative teknologi i forretningsverdenen. Medlemmer af WISE tager fat i selve infrastrukturen af erhvervslivet og er dedikerede med hensyn til at lære og anvende de naturlige principper for produktion og udveksling på en gennemprøvet, veletableret og systematisk måde. Slutresultatet er øget velstand og økonomisk stabilitet for små virksomheder, samfund, store virksomheder og faktisk hele nationer.

Inden for det bredere verdensomspændende medlemskab findes en særlig kategori af WISE-medlemmer: ledelsestrænere og konsulenter, der har licens til at bruge Hubbard adminteknologi. De er trænet til at fejlfinde enhver aktivitet og lægge den administrative infrastruktur ind der hvor den vil bringe løsninger, levedygtighed og vækst til virksomheder og organisationer der søger at overleve og blive større.

Endelig er der Hubbard Colleges of Administration – et netværk af universiteter, der træner specialuddannede kandidater til at blive topledere, der faktisk kan lede.

WISE skaber gennem deres medlemskaber, deres korps af uddannede managementeksperter og netværket af Hubbard Colleges, der bruger og spreder Hubbard administrative teknologi, de midler, hvormed virksomheder kan blomstre, regeringer kan styre klogt, og folk kan være fri fra økonomiske problemer.

Kort sagt, de mislykkede drømme kan endelig gøres til en aktualitet.