Varför WISE?

Som L. Ron Hubbard uttryckte det: ”Det är inte människans drömmar som sviker henne. Det är bristen på den know-how som krävs för att få dessa drömmar att bli verklighet.”

Statistiken visar att den överväldigande majoriteten av dagens nya företag inte längre kommer att finnas efter fem år.  Vare sig det beror på ointelligent marknadsföring, dålig planering och organisation eller helt absurd ekonomi, klarar sig många nya företag inte ens förbi första året av verksamhet.

Om dagens företag och regeringar skulle kunna lära sig och tillämpa på ett kompetent sätt de grundläggande principerna och naturlagarna som utgör grunden för verklig organisation och sann administration, skulle de införa praktiska lösningar för att lösa detta ekonomiska kaos.

Det var utifrån den synpunkten som WISE grundades 1979 i syfte att göra L. Ron Hubbards administrativa teknologi allmänt känd och allmänt använd i hela världen – för att ge mänskligheten lösningar för att göra sunda och välmående grupper.

WISE är en medlemsorganisation som består av entreprenörer, företagsledare och yrkesverksamma var som helst ifrån, på alla kontinenter. WISE arbetar för att förena alla individer och organisationer som använder Hubbard administrativ teknik i handeln.  WISE-medlemmarna är engagerade i att lära sig och tillämpa de naturliga principerna för produktion och utbyte på ett beprövat, väletablerat och systematiskt sätt medan de tar itu med själva infrastrukturen av dagens näringsliv. Slutresultatet är ökat välstånd och ekonomisk stabilitet för småföretag, samhällen, företag och till och med hela nationer.

Inom det bredare världsomspännande medlemskapet finns en speciell kategori av WISE-medlemmar: management-lärare och konsulter med licens för att använda Hubbard administrativa teknologier.  De utbildas för att felsöka vilken aktivitet som helst och ligger i den administrativa infrastrukturen för att leverera lösningar, livskraft och tillväxt till företag och organisationer som försöker överleva och växa.

Slutligen finns det Hubbard Colleges of Administration – ett nätverk av högskolor som med hjälp av experter utbildar studeranden till att bli företagsledare i toppklass som faktiskt kan administration.

Genom sitt medlemskap, sin kår av utbildade management-experter och sitt nätverk av Hubbard Colleges som använder och sprider Hubbard administrativ teknologi, tillhandahåller WISE de medel som hjälper företag att lyckas, regeringar att styra klokt och människor att vara fria från ekonomiska svårigheter.

Kort sagt, de misslyckade drömmarna kan äntligen göras till en verklighet.