Tvisteløsningstjeneste

LÆR MER

 

Virksomhet innebærer av natur, partnerskap og avtaler. Disse båndene og avtalene er det grunnlaget som vekst og suksess er avhengige av. Til tider kan imidlertid disse forholdene surne og det oppstår konflikter; ofte ganske eksplosivt. De kan krasje produksjonen og fortære de involverte. Standard tvisteløsningstjeneste (en alternativ tvisteløsningstjeneste) er en rask, rettferdig og billig metode for å løse konflikter og tvister på arbeidsplassen.

Ved å bruke unike meklingsprosedyrer som utelukkende er basert på prinsipper utviklet fra arbeidene til L. Ron Hubbard, er en tvistebehandler i stand til å komme til bunns i hva årsaken til en tvist er, og derved åpne døren til løsning. WISE-medlems tvisteløsningstjenester tilbys av charter-medlemmer i WISE, opplærte WISE-medlemmer som er valgt spesielt til å levere denne tjenesten til medlemmene.

Ditt nærmeste WISE-kontor kan svare på spørsmål du har, eller hjelpe deg med å komme i kontakt for å fastsette en tid for tvistebehandling hvis behovet oppstår.