Vitamegoldó szolgáltatás

TUDJON MEG TÖBBET

Az üzleti világnak természetétől fogva szerves részeit képezik a kapcsolatok és megegyezések. Ezek a kötelékek és megegyezések jelentik azt az alapot, amire a növekedés és a siker épül. Megtörténhet azonban, hogy a kapcsolatok megkeserednek, és viták születnek – sokszor igen viharosan. Ezek képesek romba dönteni a termelést és felemészteni a résztvevőket. A Standard vitamegoldó szolgáltatás (egy alternatív vitarendezési szolgáltatás) gyors, igazságos és költségkímélő módot kínál munkahelyi konfliktusok és viták megoldására.

A vitamegoldó képes a kizárólag L. Ron Hubbard művei alapján kidolgozott alapelvekre épülő egyedi közvetítési eljárásokat használva lejutni a vita gyökeréig, ezzel megnyitva a kaput a megoldás felé. A WISE-tagoknak szóló vitamegoldó szolgáltatás WISE Charter tagoknál – olyan képzett WISE tagoknál, akiket külön ennek a szolgáltatásnak a WISE-tagoknak történő nyújtására neveztek ki – érhető el.

Az Önhöz legközelebbi WISE iroda képes megválaszolni bármilyen kérdését, és képes Önt kapcsolatba hozni a megfelelő személlyel vitamegoldás beütemezésére, ha erre szükség adódna.