Tjeneste til løsning af tvister

FÅ MERE AT VIDE

“Forretning involverer naturligt partnerskaber og aftaler. Disse bånd og aftaler er det fundament, hvorpå vækst og succes afhænger. Til tider kan disse forhold forsures, og der opstår tvister; ofte ret eksplosivt. De kan ødelægge produktionen og fortære de involverede. En standard tjeneste til løsning af tvister (en alternativ tjeneste til løsning af tvister) giver et hurtigt, retfærdigt og billigt middel til at løse konflikter og tvister på arbejdspladsen.

Ved hjælp af unikke mæglingsprocedurer, der udelukkende er baseret på principper udviklet fra L. Ron Hubbards værker, er en sagsbehandler i stand til at komme frem til den grundlæggende årsag til en tvist og derved åbne døren til en løsning. WISE-medlemmers Tjeneste til løsning af tvister leveres af chartermedlemmer i WISE, uddannede WISE-medlemmer specielt udpeget til at levere denne service til medlemmer.

Dit nærmeste WISE-kontor kan besvare eventuelle spørgsmål du har eller hjælpe med at lave en aftale om en håndtering af en tvist, hvis behovet opstår.”