Geschillenbeslechtingsdiensten

MEER INFORMATIE

Het bedrijfsleven gaat van nature uit partnerschappen en overeenkomsten. Deze banden en overeenkomsten vormen de basis waarop groei en succes afhangen. Soms worden deze relaties echter zuur en ontstaan er geschillen; vaak behoorlijk explosief. Ze kunnen de productie doen crashen en de betrokkenen consumeren. De standaarddienst voor geschillenbeslechting (een alternatieve dienst voor geschillenbeslechting) biedt een snelle, eerlijke en goedkope manier om conflicten en geschillen op de werkplek op te lossen.

Door gebruik te maken van unieke bemiddelingsprocedures die uitsluitend zijn gebaseerd op principes die zijn ontwikkeld op basis van de werken van L. Ron Hubbard, is een geschillenbehandelaar in staat om de grondoorzaak van een geschil te achterhalen, waardoor de deur naar een oplossing wordt geopend. WISE-leden voor geschillenbeslechting worden geleverd door Charter-leden van WISE, speciaal opgeleide WISE-leden die speciaal zijn aangewezen om deze service aan leden te leveren.

Uw dichtstbijzijnde  WISE-kantoor  kan al uw vragen beantwoorden of u helpen contact met u op te nemen om een geschilbehandeling te plannen als dat nodig mocht zijn.