Meld u aan voor het WISE individuele lidmaatschap!

ALLEEN VOOR INDIVIDUEN, NIET VOOR ZAKELIJKE EIGENAREN

KOM MEER TE WETEN

JAARLIJKS BETALINGSPLAN

/jaar

 

U wordt doorgestuurd naar onze beveiligde betalingsverwerker

De voordelen

INDIVIDUEEL LIDMAATSCHAP

Jaarlijks betalingsplan:  /jaar

Maandelijks betalingsplan: /maand

Toestemming om de Hubbard-beheertechnologie in uw bedrijf of bedrijf te gebruiken 
Prosperity Planner™  op  www.ProsperityPlanner.net  Bevat 100 pagina’s met  beheertools, referenties en  checklists voor welvaart 

alleen online

Kortingen en toegang tot  www.MAKH.org   Het online model van Admin Know-How™ -platform
Services voor beleidsverwijzing 
WISE Online Directory  op www.wise.directory
Prosperity  Magazine online  op www.Prosperity.net
WISE Lidmaatschap speld, Prosperity nieuwsbrieven en Hubbard Admin Tech Quotes of the Week 
Boekjes Hubbard bestuurlijke technologie 

6 GRATIS boekjes per jaar

WISE Conventie-kortingen

5% korting

Handhavingscommissie geschillenbeslechtingsdiensten – voor hulp bij ethiek en justitie (neem contact op met de Handvestcommissie voor tarieven)

Charter Commissie diensten – hulp bij de implementatie van het programma Model of Admin Know-How

Niet inbegrepen

Checklists voor bedrijfsuitbreiding

Niet inbegrepen

Model van Admin Know-HowWorkbook  en certificering na voltooiing van het programma

Niet inbegrepen

WISE Issue Authority Services

Niet inbegrepen

WISE kortingen voor leden op materiaal  gekocht op  www.hcapress.org 

Niet inbegrepen

Autorisatie om  Hubbard Administratieve Technologie  Workshops in eigen beheer aan werknemers te leveren

Niet inbegrepen

Autorisatie om  Hubbard Administratieve Technologie Cursussen  in-house aan werknemers te geven

Niet inbegrepen

In aanmerking om een ​​licentie aan te vragen voor het leveren van Hubbard-administratieve technologie aan klanten

Niet inbegrepen

Veel Gestelde Vragen

Waar is het WISE individuele lidmaatschap voor bedoeld?

Het WISE General Membership is  alleen voor individuen, niet voor ondernemers. 

Wat zijn mijn voordelen?

Als individueel lid van WISE is uw grootste voordeel verbonden te zijn met een wereldwijd groeiende groep van gelijkgestemde zakelijke professionals die meer orde, ethiek en productiviteit brengen in de wereld.

U krijgt een  gratis onbeperkt abonnement  op het online Prosperity Magazine, inclusief tweemaandelijkse artikelen op  www.Prosperity.net

U krijgt ook gratis onbeperkte toegang tot het online BattlePlanner-platform op www.ProsperityPlanner.net om u te helpen bij het plannen en voorspellen van uw dag, uw week en uw leven. Omvat toegang tot de online referentie voor beheerhulpmiddelen, zodat u overal toegang heeft tot uw referenties.

Wat doet WISE?

WISE verspreidt de administratieve werken van de beroemde auteur en filosoof L. Ron Hubbard voor gebruik in organisatorische, professionele en privé-inspanningen.

Het product van meer dan drie decennia van onderzoek, pilooting en codificatie, deze hoeveelheid kennis is ‘s werelds meest uitgebreide beheersysteem en vertegenwoordigt de eerste echte managementtechnologie.

Zijn er nog andere voordelen?

Als individueel lid van WISE krijgt u 5% korting op alle WISE-conventies.

U ontvangt ook maximaal 6 Admin Tech-boekjes per jaar.

Als WISE-lid krijgt u exclusieve inhoud en functies wanneer u zich abonneert op het online beheersysteem Model of Admin Know-How op  www.makh.org

Impact maken over de hele wereld

We ontvangen elke week nieuws van WISE-leden over de hele wereld die tot de toonaangevende zakelijke professionals in hun gemeenschappen en industrieën behoren - het creëren van bekroonde bedrijven en het verdienen van onderscheidingen en ranglijsten op branchelijsten zoals Beste bedrijven om voor te werken " , "Snelst groeiende particuliere bedrijven", "Fast 50", "Top in bedrijfscultuur", "Top 10 van snelst groeiende" - en nog veel, veel meer.

Heeft u een prijs gewonnen? Laat het ons weten door hier te klikken. 

Onbeperkte ondersteuning en updates

Een van uw voordelen van lidmaatschap is gratis lidmaatschapsondersteuning, inclusief onze service voor beleidsverwijzing, waar  u ons kunt e-mailen  met vragen  over waar u de toepasselijke referenties kunt vinden voor de uitdaging die u die dag kan worden geconfronteerd. Onze stabiele datum is: er is altijd een antwoord in het beleid, en we zullen u helpen het te vinden.

We regelen ook graag alle lidmaatschapsvoordelen die u nodig heeft voor uw lidmaatschap.

Ik wil de Hubbard-beheertechnologie gebruiken in mijn bedrijf. Wat doe ik?

Het antwoord is duidelijk:

Krijg toestemming om de Hubbard Administratieve Technologie in uw bedrijf te gebruiken door deel uit te maken van de wereldwijd groeiende kracht van gelijkgestemde zakelijke professionals die de technologie van welvaart gebruiken.

Voeg u bij het lidmaatschap voor groeiende bedrijven.

Word lid van WISE.

Succesverhalen

In 2015 hebben we het Model of Admin Know-How (MAKH) -programma van WISE in ons bedrijf geïmplementeerd. Onmiddellijk verhoogden we de productie, onze levering, onze kwaliteit van service en product, onze professionaliteit, onze klanttevredenheid en onze levensvatbaarheid. Sinds die tijd hebben we elk jaar de hoogste productieniveaus ooit bereikt. WISE heeft ons in staat gesteld een steeds betere organisatie op te bouwen.

We hebben onlangs onze werknemers ondervraagd en zij zeiden: "Ik leer hier nieuwe dingen, ik ben geëvolueerd en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Dit is een solide bedrijf met een goede organisatie en prettige collega's. ”

Sinds de implementatie van de MAKH hebben we elk jaar officiële prijzen ontvangen voor goede financiën, prijzen voor uitbreiding en handwerkslieden van het jaar.

Mijn vrouw en ik hebben het afgelopen jaar langere tijd bij het bedrijf weg kunnen zijn, maar het bedrijf deed het vorig jaar sowieso het beste ooit op omzet en solvabiliteit. Dankzij onze toegenomen solvabiliteit hebben we onze inspanningen op het gebied van filantropie zelfs meer dan ooit kunnen vergroten.

Het runnen van het bedrijf was leuker naarmate er meer organisatie binnenkomt en er uitbreiding plaatsvindt.

- David Frykman, DM TAK Stockholm

“Als je een bedrijf runt met personeel en klanten, kun je je soms verzand, moe en gefrustreerd voelen. Sinds we de basis van de Hubbard-beheertechnologie in ons bedrijf hebben gestopt, zijn we echter veel welvarender geworden met veel minder inspanning en bijna geen overstuur. Zo kunnen we ons concentreren op het leveren van geweldige service aan onze klanten en werken aan het bereiken van het doel van ons bedrijf. Het komt erop neer dat het Model of Admin Know How Programma de zorgen uit de zaken haalt en het net zo leuk en spannend maakt als de eerste dag dat we openden. ”

- John Nesbit, CEO van The Customer Factory

"Het model van Admin Know-How-tools biedt mensen een exact programma om alles te beheren, van hun statistieken en organisatiekaart tot voorwaarden en beheersschalen.

"We hebben deze tool zeer succesvol gebruikt in ons eigen bedrijf en voor zover we het Model of Admin Know-How-programma hebben geïmplementeerd, zijn we exponentieel gegroeid. Bewijs zit in de statistieken. We hebben meer dan 30x uitgebreid en we zijn nog maar net begonnen!"

- Rafferty Pendery, oprichter van Studio98

We begonnen onze vastgoedactiviteiten in 2004 met slechts twee partners.

Nu zijn we een team van 13 en hebben we onze hooggespecialiseerde productiekantoren uitgebreid tot een lokale markante hoogbouw. We zijn doorgegaan met uitbreiden en zijn nu bekend in onze stad en ontvangen regelmatig prijzen en erkenningen voor ons werk - drie bekende vakbladen hebben ons onlangs een prijs toegekend als 'beste in de industrie'.

Ons inkomen was vorig jaar het hoogst in de geschiedenis en dit jaar ligt op schema om dat zelfs te verslaan. Dit programma maakt deel uit van onze uitbreiding.

- Franz Speiler, Spieler & Seeberger Immobilien

In 1985 richtte ik mijn praktijk op, beginnend met alleen mijn vrouw en mezelf. Vandaag hebben we 52 mensen die bij ons werken - en blijven voortdurend uitbreiden en bouwen nog meer gebouwen om extra technici aan te nemen.

De technologie heeft ons geholpen brede promotiecampagnes te implementeren in onze gemeenschap, die een groot aantal nieuwe klanten heeft aangetrokken, en we zijn nu vrij bekend in de hele stad.

We zijn nu bezig om verschillende andere praktijken te kopen en zullen deze vormen tot een netwerk met hoogwaardige diensten die door onze hele stad worden geleverd.

De voordelen van WISE hebben me aanzienlijk geholpen om de kwaliteit van de administratie in onze praktijk te verbeteren en een team van leidinggevenden op te bouwen die precies weten wat ze moeten doen, wat succesvol is en wat niet.

- Dr. Thomas Röder

We hebben de voordelen van WISE gebruikt om ons enige 'man en vrouw'-bedrijf uit te breiden tot vier bedrijven, die allemaal groeien en succesvol zijn. We deden veel late nachten, veel achterstanden, veel coping en niet genoeg geld om de rekeningen te betalen. Nu we de achterstanden hebben weggenomen, is alle productie actueel en nemen de statistieken toe met volledige financiële controle. Bovendien reizen we nu ongeveer een half jaar de wereld rond en nemen we regelmatig deel aan verschillende vrijwilligersactiviteiten voor onze gemeenschap en onze kerk.

Werken zonder deze technologie is als blind lopen in een woestijn. Dankzij WISE is het "werk" nu leuk en lonend.

- M. H.

Ik begon mijn bedrijf helemaal opnieuw in 2010. Door gebruik te maken van de voordelen van mijn WISE-lidmaatschap, kon ik me een weg banen uit het niet-bestaan met de juiste toepassing van de technologie. Door gebruik te maken van de organiserende raad en statistisch management, kon ik de juiste beslissingen nemen en de succesvolle acties voor mijn bedrijf vinden.

Met al deze tools en deze gegevens heb ik mijn bedrijf opgebouwd van 1 tot nu 9 medewerkers en we zijn blijven uitbreiden - we zitten nu in een langdurige welvaartstrend.

Ik heb al deze technologie gebruikt om nu de tijd te vinden om uit te breiden en een nieuw bedrijf op te richten - de Hubbard Administrative Technology heeft me geholpen dat allemaal te bereiken.

- C.G.