Tilmeld dig WISE individuelt medlemskab!

KUN FOR ENKELTPERSONER, IKKE FOR FORRETNINGSEJERE

FÅ MERE AT VIDE

ÅRLIG BETALINGSPLAN:

/år

 

Du bliver omdirigeret til vores sikre betalingsprocessor

Fordelene

FORDELE VED GENERELT MEDLEMSKAB:

Årlig betalingsplan: /år

Godkendelse til at bruge Hubbard administrative teknologi i dit firma eller virksomhed
Prosperity Planner™ på www.ProsperityPlanner.net Inkluderer 100 sider af Management Tools, referencer og Prosperity checklister

Kun online

Rabatter og adgang til www.MAKH.org Onlineplatformen Model of Admin Know-How™
Henvisninger til politikker
WISE online-bibliotek på www.wise.directory
Magasinet PROSPERITY online på www.Prosperity.net
WISE-medlemsnål, nyhedsbrevet Prosperity og Ugens Hubbard administrative teknologi-citat
Hubbard administrative teknologi pjecer

6 GRATIS pjecer om året

Rabatter til WISE-konventioner

5 % rabat

Charterudvalg til løsning af tvister, til hjælp med etiske spørgsmål juridisk assistance (kontakt Charterudvalget for priser)
Charterudvalgstjenester, til assistance med implementering af Model of Admin Know-How-programmet
Ikke inkluderet
Tjeklister for forretningsudvidelse
Ikke inkluderet
Model of Admin Know-How-arbejdsbog og certificering efter afslutning af programmet
Ikke inkluderet
WISE godkendelse af udstedelser
Ikke inkluderet
WISE-medlemsrabatter på materialer Købt fra www.hcapress.org
Ikke inkluderet
Bemyndigelse til at levere Hubbard administrative teknologi workshops internt til medarbejdere
Ikke inkluderet
Bemyndigelse til at levere Hubbard administrative teknologi kurser internt til medarbejdere
Ikke inkluderet
Kvalificeret til at ansøge om en licens til at levere Hubbard administrative teknologi til klienter
Ikke inkluderet

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er formålet med WISE individuelt medlemskab?

WISE’s individuelt medlemskab er kun for enkeltpersoner og ikke for forretningsejere.

Hvad er mine fordele?

Som individuelt medlem af WISE er din største fordel at være forbundet med en verdensomspændende voksende bevægelse af ligesindede forretningsfolk, der bringer øget orden, etik og produktivitet til verden.

Du får et gratis ubegrænset abonnement på onlinemagasinet Velstand, inklusive artikler to gange om måneden på www.Prosperity.net

Du får gratis ubegrænset adgang til onlineplatformen BattlePlanner på www.ProsperityPlanner.net for at hjælpe dig med at planlægge og forudsige din dag, din uge og dit liv. Det inkluderer adgang til online Management Tools-referencen, så du har adgang til dine referencer, uanset hvor du er.

Hvad gør WISE?

WISE formidler de administrative værker af den anerkendte forfatter og filosof L. Ron Hubbard til brug i organisatoriske, professionelle og private bestræbelser.

Dette materiale er produktet fra mere end tre årtiers forskning, afprøvning og kodificering og er verdens mest omfattende administrationssystem og repræsenterer den første virkelige teknologi til administration.

Er der andre fordele?

Som individuelt medlem af WISE får du 5 % rabat på alle WISE-konventioner.

Du modtager også op til 6 admintech-pjecer om året.

Som WISE-medlem får du eksklusivt indhold og funktioner, når du abonnerer på administrationssystemet Model of Admin Know-How, online på www.makh.org

Ubegrænset support og opdateringer

En af dine fordele ved medlemskab er gratis medlemsskabsstøtte, herunder vores henvisningstjeneste for politik, hvor du kan emaile os med spørgsmål om, hvor du kan finde de relevante referencer til at klare den udfordring, som du måtte stå overfor den dag. Vores stabile datum er: der er altid et svar i politikken, og vi hjælper dig med at finde det.

Vi tager os også med glæde af alle medlemsfordele, du har brug for til dit medlemskab.

Jeg vil bruge Hubbard administrative teknologi i min virksomhed. Hvad skal jeg gøre?

Svaret er klart:

Få tilladelse til at bruge Hubbard administrative teknologi i din virksomhed ved at blive en del af den verdensomspændende voksende bevægelse af ligesindede forretningsfolk, der bruger velstandsteknologien.

Tilmeld dig medlemskabet af ekspanderende virksomheder.

Bliv medlem af WISE

Succeshistorier

I 2015 implementerede vi Model of Admin Know-How (MAKH)-programmet fra WISE i vores virksomhed. Umiddelbart øgede vi produktionen, vores levering, vores service- og produktkvalitet, vores professionalisme, vores kundetilfredshed og vores levedygtighed. Lige siden den tid har vi ramt de højeste produktionsniveauer nogensinde hvert år. WISE har gjort det muligt for os at opbygge en bedre og bedre organisation.

Vi har for nylig spurgt vores medarbejdere i en undersøgelse, og de sagde: ”Jeg lærer nye ting her, jeg har udviklet mig og er blevet mere selvsikker på mig selv. Dette er en stabil virksomhed med god organisation og behagelige kolleger.”

Siden implementeringen af MAKH har vi modtaget officielle priser hvert år for god økonomi, priser for udvidelse og for årets håndværkere.

Min kone og jeg har været i stand til at være væk fra virksomheden i længere perioder i det forløbne år, men virksomheden klarede sig alligevel bedst nogensinde med hensyn til omsætning og solvens sidste år. Vi har også været i stand til at øge vores filantropiske bestræbelser endnu mere end nogensinde før på grund af vores øgede solvens.

Det er sjovere at drive forretning, når virksomheden bliver mere organiseret og bliver større og større.

– David Frykman, DM TAK Stockholm

"At drive en forretning med personale og klienter kan undertiden få dig til at føle som om du sidder fast og er træt og frustreret. Men siden vi begyndte at bruge de grundlæggende elementer i Hubbard administrative teknologi i vores virksomhed, er vi blevet mere velstående med langt mindre indsats og næsten ingen forstyrrelser. Det giver os mulighed for at fokusere på at levere god service til vores kunder og arbejde på at nå formålet med vores forretning. Hovedpunktet er, at Model of Admin Know How-programmet tager bekymringen ud af det at drive en forretning og gør det ligeså sjovt og spændende som det var den første dag, vi åbnede."

– John Nesbit, direktør i The Customer Factory

"Værktøjerne i Model of Admin Know-How giver folk et nøjagtigt program til at styre alt lige fra deres statistikker og organisationstavle til tilstande og adminskalaer."

”Vi har brugt dette værktøj med stor succes i vores egen virksomhed, og i den grad vi implementerede Model of Admin Know-How-programmet er vi vokset eksponentielt. Beviset er i statistikkerne. Vi har udvidet mere end 30X, og vi er kun lige begyndt!"

– Rafferty Pendery, grundlægger af Studio98

Vi startede vores ejendomsforretning i 2004 med kun to partnere.

Nu er vi et team på 13 personer og har udvidet vores højt specialiserede produktionskontorer til et lokalt højhus. Vi har fortsat med at udvide og er nu velkendte i vores by og modtager regelmæssigt priser og anerkendelser for vores arbejde - tre velkendte industrimagasiner, gav os en pris for "bedst i branchen" for nyligt.

Vores indkomst sidste år var den største vi nogensinde har haft, og dette år er vi på vej til også at slå dette. Dette program er en vigtig brig is vores udvidelse.

– Franz Speiler, Spieler & Seeberger Immobilien

I 1985 grundlagde jeg min praksis, der startede med bare min kone og mig selv. I dag har vi 52 medarbejdere og fortsætter med blive større og udvider vores lokaler så vi har plads til flere teknikere.

Teknologien har hjulpet os med at implementere brede reklamekampagner i vores samfund, som har tiltrukket et stort antal nye kunder, og vi er nu ganske velkendte i hele byen.

Vi arbejder nu med at købe flere andre praksisser og vi vil forme dem til et netværk med tjenester af høj kvalitet, der kan leveres i hele vores by.

Fordelene ved WISE har hjulpet mig markant med at forbedre kvaliteten af administrationen i vores praksis og opbygge et team af ledere, der ved nøjagtigt, hvad de skal gøre, hvad der er succesfuldt og hvad der ikke er det.

– Dr. Thomas Röder

Vi har brugt fordelene fra WISE til at gøre vores "mand og kone"-firma til nu fire virksomheder - der alle vokser og er succesfulde. Vi plejede at have masser af sene nætter, masser af forsinkede ordrer, en masse ekstraarbejde og ikke nok penge til at betale regningerne. Nu har vi elimineret alle backlogs, produktionen følger med ordrene, og statistikkerne går op og vi har fuld økonomisk kontrol. Dertil kommer, at vi nu rejser verden rundt i cirka halvdelen af året og deltager regelmæssigt i flere frivillige aktiviteter for vores samfund og vores kirke.

At arbejde uden denne teknologi ville være som at være blind og gå i en ørken. Takket være WISE er ”arbejdet” nu sjovt og givende.

– M. H.

Jeg startede min virksomhed fra ingenting i 2010. Ved at bruge fordelene ved mit WISE-medlemskab var jeg i stand til at arbejde mig ud af denne tilstand af ikke-eksistens med den rigtige anvendelse af teknologien. Ved at bruge organisationstavlen og administration baseret på statistik, var jeg i stand til at tage de rigtige beslutninger og finde de vellykkede handlinger for min virksomhed.

Med alle disse værktøjer og disse data har jeg opbygget mit firma fra 1 til nu 9 ansatte, og vi er fortsat med at blive større - vi er nu i en langvarig tilstand af overflod.

Jeg har brugt al denne teknologi til nu at finde tiden til at udvide og oprette et nyt firma. Hubbard administrative teknologi hjalp mig med at klare alt dette.

– C.G.