Iratkozzon fel a WISE Egyéni tagságra!

CSAK EGYÉNEKNEK, CÉGTULAJDONOSOK SZÁMÁRA NEM ELÉRHETŐ

TUDJON MEG TÖBBET

ÉVES FIZETÉS

/év

 

Átirányítjuk biztonságos fizetés-feldolgozó partnerünkhöz

Az előnyök

AZ EGYÉNI TAGSÁGGAL JÁRÓ ELŐNYÖK:

Éves fizetés:  /év

Felhatalmazás a Hubbard Adminisztratív Technológia használatára cégében vagy vállalkozásában
Sikertervező™ a www.ProsperityPlanner.net oldalon. Tartalmaz 100 oldalnyi Menedzsment eszközt, referenciát és Siker ellenőrző listát

Csak online

Kedvezmények és hozzáférés a www.MAKH.org oldalhoz, az online Admin know-how mintaképe™ rendszerhez
Irányelv-előkereső szolgáltatás
WISE online címjegyzék a www.wise.directory oldalon
Online Prosperity Magazin a www.Prosperity.net oldalon
WISE tagsági kitűző, Prosperity hírlevelek és Heti Hubbard Admin Tech idézetek
Hubbard Adminisztratív Technológia füzetek

Évente 6 INGYENES füzet

Kedvezmények WISE konferenciákon

5% kedvezmény

Charter bizottság vitamegoldó szolgáltatás: segítségül etikai és igazságszolgáltatási ügyekben (a díjszabásért vegye fel a kapcsolatot a Charter bizottsággal)
Charter bizottság szolgáltatások: segítség az Admin know-how mintaképe program bevezetéséhez

Nem tartalmazza

Üzlet terjszkedési ellenőrző listák

Nem tartalmazza

Admin know-how mintaképe munkafüzet, és a vele járó bizonyítvány a program befejezése után

Nem tartalmazza

WISE Kiadványengedélyezési szolgáltatás

Nem tartalmazza

WISE-tagoknak járó kedvezmények anyagokra, ha a www.hcapress.org oldalon vásárol

Nem tartalmazza

Felhatalmazás Hubbard Adminisztratív Technológia munkaértekezletek szolgáltatására alkalmazottaknak házon belül

Nem tartalmazza

Felhatalmazás Hubbard Adminisztratív Technológia tanfolyamok szolgáltatására alkalmazottaknak házon belül

Nem tartalmazza

Jogosult szolgáltatási engedély igénylésére Hubbard Adminisztratív Technológia szolgáltatásához ügyfeleknek

Nem tartalmazza

Gyakran ismételt kérdések

Mire való a WISE Egyéni tagság?

A WISE Egyéni tagság csak egyéneknek való,
cégtulajdonosok számára nem elérhető.

Mik az előnyeim?

A WISE Egéni tagjaként az Ön lgefőbb előnye az, hogy kapcsolatban áll egy olyan világszintű, folyamatosan növekvő, hasonló gondolkodású üzleti szakemberekből álló testülettel, amely egyre több rendet, etikát és termelékenységet vezet be világszerte.

Kap egy korlátlan ingyenes előfizetést az online Prosperity Magazinra, és ennek részeként cikkeket havonta kétszer a www.Prosperity.net honlapon.

Kap korlátlan ingyenes hozzáférést a www.ProsperityPlanner.net oldalon található online CsataTervező rendszerhez, amely segít Önnek napjai, hetei és élete eltervezésében és előre vetítésében.
Ennek részeként lesz hozzáférése az online Menedzsment eszközok referenciagyűjteményhez is, hogy bárhol is legyen, mindig el tudja érni referenciáit.

Mit tesz a WISE?

A WISE a neves író és filozófus, L. Ron Hubbard adminisztratív műveit terjeszti szervezeti-, szakmai- és magántörekvések során való felhasználásra.

Ez a tudás, ami több mint három évtizednyi kutatás, tesztelés és írott formába rendezés eredménye, a világ legátfogóbb mendezsmentrendszere, és egyben az első tényleges menedzsmenttechnológia.

Létezik-e bármilyen más előny?

A WISE Egyéni tagjaként 5% kedvezménnyel vehet részt az összes WISE konferencián.

Továbbá kap évente maximum 6 Admin Tech füzetet.

Ha WISE-tagként feliratkozik a www.MAKH.org oldalon található Admin know-how minatképe nevű online menedzsment rendszerre, akkor hozzájut mások számára nem hozzáférhető tartalomhoz és eszközökhöz.

Világszerte érezhető a befolyásunk

Heti szinten kapunk friss beszámolókat WISE-tagoktól a világ minden tájáról, akik közösségeik és iparágaik vezető üzleti szakemberei közé tartoznak arról, hogy hogyan hoztak létre díjnyertes vállalkozásokat, milyen elismeréseket kaptak és milyen helyezéseket értek el olyan, gazdasággal foglalkozó listákon, mint például Azok a cégek, ahol legérdemesebb dolgozni, A leggyorsabban növekvő magáncégek, Az 50 leggyorsabb, A céges kultúra legjobbjai, A 10 leggyorsabban terjeszkedő, és még rengeteg más hasonlón.

Ön is kapott valamilyen jutalmat? kattintson ide, és mondja el nekünk!

Korlátlan támogatás és frissítések

A tagságával járó előnyei egyike az ingyenes tagsági támogatás, amibe az Irányelv-előkereső szolgáltatás is beletartozik, ahol is elküldheti nekünk kérdéseit emailben azzal kapcsolatban, hogy hol tudná megtalálni a referenciákat azokra a kihívásokra vonatkozóan, amikkel épp aznap szembesült. A mi stabil adatunk: az irányelvek mindig tartalmazzák a választ, és mi segítünk Önnek megtalálni azt!

Továbbá örömmel segítünk Önnek minden olyan tagsági előnyével kapcsolatban, amire tagsága kapcsán szüksége támad.

Szeretném használni vállalkozásomban a Hubbard Adminisztratív Technológiát. Mi a teendőm?

A válasz egyszerű:

Nyerjen felhatalmazást a Hubbard Adminisztratív Technológia használtára vállalkozásában azzal, hogy részesévé válik annak a világszintű, folyamatosan növekvő, hasonló gondolkodású üzleti szakemberekből álló testületnek, amelynek tagjai a jólét technológiáját használják.

Csatlakozzon a vállalkozások terjszkedéséért dolgozó tagsági csoporthoz!

Csatlakozzon a WISE-hoz!

Sikerbeszámolók

2015-ben bevezettük cégünkben a WISE Admin know-how mintaképe (MAKH) programját. És ezzel azonnal megemeltük a termékeink és szolgáltatásaink mennyiségét, a szolgáltatások és termékek minőségét, professzionalizmusunkat, vásárlóink elégedettségét és életképességünket. Azóta is évről évre rendre a valaha létező legmagasabb szintű termelést érjük el. A WISE lehetővé tette számunkra, hogy felépítsünk egy olyan szervezetet, ami egyre csak jobbá és jobbá válik.

Készítettünk egy felmérést nemrég az alkalmazottaink között, akik ezt mondták:
„Itt rendre új dolgokat tudok tanulni, sokat fejlődtem és magabiztosabbnak érzem magam. A cég nagyon stabil, jól van megszervezve és a munkatársak nagyon kellemesek.”

Amióta bevezettük az MAKH-t, évente rendre kapunk hivatalos elismeréseket jó számvitelünkért, továbbá terjeszkedésért- és az év kézműveseinek járó díjakat.

A nejem és én megengedhettük magunknak, hogy tavaly több alkalommal is hosszabb időre távol legyünk a cégtől, de a cég még így is a valaha létező legjobb eredményeket produkálta mind a forgalmat, mind a fizetőképességet illetően. Továbbá képesek voltunk fokozni jótékonysági célú erőfeszítéseinket minden korábbi szentet felülmúlóra, köszönhetően megnövekedett fizetőképességünknek.

A cég irányítása annál nagyobb élvezetet jelentett, minél jobban megszerveztük, és minél jobban terjeszkedtünk.

David Frykman
DM TAK Stockholm

"Olyan üzleti vállalkozás irányítása során, ahol foglalkoznunk kell munkatársakkal is és ügyfelekkel is, néha érezhetjük magunkat úgy, hogy nem jutunk egyről a kettőre, és fáradtak meg csalódottak vagyunk. Azonban amióta bevezettük cégünkben a Hubbard Adminisztratív Technológia alapjait, sokkal jobb anyagi helyzetbe kerültünk, jóval kevesebb erőfeszítéssel, és gyakorlatilag bármiféle fejfájás nélkül. Így képesek vagyunk figyelmünket arra irányítani, hogy ügyfeleinknek magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, és dolgozni cégünk céljainak megvalósításán. Ha a lényeget akarnám összefoglalni, az Admin know-how mintaképe program kiiktatja az aggodalmat az üzleti életből, és annyira élvezetessé teszi azt, mint a legelső napon, amikor megnyitottuk kapuinkat."

John Nesbit
Vezérigazgató
The Customer Factory

"Az Admin know-how mintaképe eszközei precíz programmal látják el az embereket, amivel irányítani tudnak bármit, kezdve statisztikáikkal és Szervezési tábláikkal, egészen Állapotaikig és Admin skálájukig.

Saját cégünkben nagy sikerrel használjuk ezeket az eszközöket, és ahogy egyre jobban megvalósítottuk az Admin know-how mintaképe programot, annak arányában exponenciálisan növekedtünk. A bizonyíték: a statisztikák. 30-szorosra növekedtünk, és ez még csak a kezdet!"

Rafferty Pendery
A Studio98 Alapítója

2004-ben indítottuk ingatlanos vállalkozásunkat, mindössze két üzlettárssal.

Mára 13 fős csapattá nőttünk, és erősen szakosodott termelésünk székhelyét növekedésünk eredményeként egy helyi nevezetességnek számító irodaépületbe költöztettük. Folyamatosan tovább növekedtünk, és közismertté váltunk városunkban, és rendszeresen kapunk munkánkért díjakat és elismeréseket: csak most nemrég három közismert szakmai magazin ítélte nekünk „az iparág legjobbjának” járó díjait.

Tavaly elértük minden idők legmagasabb bevételét, idén pedig minden úgy áll, hogy még ennél is jobban fogunk teljesíteni. Ez a program része növekedésünknek.

Franz Spieler
Spieler & Seeberger Immobilien

1985-ben alapítottam praxisomat, ami kezdetben csak feleségemből és jómagamból állt. Mára 52 ember dolgozik velünk, és továbbra is megállás nélkül növekszünk, és építkezéssel bővítjük helységeinket, hogy további technikusokat tudjunk felvenni.

A technológia segített széleskörű reklámkampányok megvalósításában a helyi köszösségünkben, ami nagy számú új ügyfelet hozott, és mára közismertté váltunk városunkban.

Most pedig azon dolgozunk, hogy felvásároljunk több más praxist, amiket hálózattá fogunk kiépíteni, és magas színvonalú szolgáltatásokat fogunk nyújtni városszerte.

A WISE-tól kapott előnyök jelentős mértékben hozzásegítettek ahhoz, hogy feljavítsam praxisunkban az adminisztráció minőségét, és létrehozzak egy olyan vezetőtestületet, amelynek tagjai pontosan tudják, mi a teendő, mi sikeres és mi nem az.

Dr. Thomas Röder

A WISE-tól kapott előnyöket arra használtuk, hogy egyetlen, „férjből és feleségből álló” cégünket immáron négy növekvő és sikeres céggé növeljük. Nagyon sokszor kellett fenn maradnunk késő éjszakáig, nagyon sok volt a hátralék, rengeteg „tűzoltás”, és nem elegendő pénz a számláink fizetésére. Mára az összes hátralékot felszámoltuk, a termelésünk egésze jelenbeli igények kielégítésére irányul, statisztikáink pedig növekednek, és a pénzügyek pedig teljesen kézben vannak tartva. Ráadásul jelenleg az évnek nagyjából felét utazással töltjük szerte a világban, és rendszeresen veszünk részt önkéntes tevékenységekben közösségünk és egyházunk javára.

E nélkül a technológia nélkül dolgozni olyan lenne, mintha valaki vakon vágna neki egy sivatagnak gyalog. A WISE-nak köszönhetően mára a „munka” már élvezetes és sikerélménnyel teli.

M. H.

2010-ben indítottam vállalkozásom nulláról. A WISE-tagságommal járó előnyöket használva képes voltam túljutni a Nemléten a technológia helyes alkalmazásával. A szervezési táblát és a statisztikán alapuló menedzsmentet használva képes voltam meghozni a helyes döntéseket és megtalálni a sikeres akciókat vállalkozásom számára.

Cégemet ezekkel az eszközökkel és adatokkal felépítettem 1-fősről immáron 9-fősre, és egyre csak növekszünk: jelenlegi trendünk hosszútávú Bőség.

Most pedig e technológia használatának eredményeként képes vagyok időt szakítani arra, hogy tovább terjeszkedjek és létrehozzak egy újabb céget: a Hubbard Adminisztratív Technológia segített hozzá mindennek eléréséhez.

C.G.