Registrera dig för Individuellt medlemskap i WISE!

ENBART FÖR INDIVIDER, INTE FÖR FÖRETAGSÄGARE

LÄS MER

ÅRLIG BETALNINGSPLAN

/år

 

Du omdirigeras till vår säkra betalningshanterare

Förmånerna

FÖRMÅNER MED INDIVIDUELLT MEDLEMSKAP:

Årlig betalningsplan:  /år

Månatlig betalningsplan: /månad

Behörighet att använda Hubbard administrativ teknologi i ditt företag eller yrke
Prosperity Planner™ på www.ProsperityPlanner.net inkluderar 100 sidor med Managementverktyg, referenser och framgångschecklistor

Enbart online

Rabatter och tillgång till www.MAKH.org Onlineplattformen Model of Admin Know-How™
Policyhänvisningstjänster
WISE-onlinekatalog på www.wise.directory
Onlinetidningen Prosperity på www.Prosperity.net
WISE-medlemsnål, nyhetsbladen Prosperity och veckovisa Hubbard Admin Tech-citat
Broschyrer om Hubbard administrativ teknology

6 GRATIS BROSCHYRER PER ÅR

Rabatter på WISE-mässor

5% rabatt

Charterkommittens tvistlösningstjänster — för etisk och rättslig hjälp (kontakta Charterkommitten för avgiftsinformation)
Charterkommittetjänster — hjälp med implementering av Model of Admin Know-How-programmet

Ingår inte

Checklistor för företagsexpansion

Ingår inte

Arbetsbok för Model of Admin Know-How och certifiering vid slutfört program

Ingår inte

WISE-tjänsten Issue Authority Service

Ingår inte

WISE-medlemsrabatt på material köpta från www.hcapress.org

Ingår inte

Behörighet att leverera interna Workshops i Hubbard administrativ teknologi till anställda

Ingår inte

Behörighet att leverera interna Workshops i Hubbard administrativ teknologi till anställda

Ingår inte

Behörighet att ansöka om licens att leverera Hubbard administrativ teknologi till kunder

Ingår inte

Vanliga frågor

Vad är syftet med ett WISE Individuellt medlemskap?

Individuell medlemskap i WISE är enbart för individer, inte för företagsägare.

Vilka är mina förmåner?

Som Individuell medlem i WISE, är din främsta förmån att delta i en världsomfattande, växande grupp likasinnade yrkespersoner som hämtar ökad ordning, etik och produktivitet till världen.

Du får en gratis obegränsad prenumeration på online-tidningen Prosperity Magazine, inklusive två artiklar per månad på www.Prosperity.net

Du får även gratis obegränsad tillgång till online-plattformen BattlePlanner på www.ProsperityPlanner.net för att hjälpa dig att planera och förutse din dag, din vecka och ditt liv. Inkluderar tillgång till resursen Managementverktyg så att du alltid kan komma åt informationen var du än är.

Vad gör WISE?

WISE disseminerar de administrativa verken av den berömda författaren och filosofern L. Ron Hubbard för användning i organisationers, yrkespersoners och enskilda personers verksamhet.

Denna samling verk är produkten av mer än tre decennier av forskning, prov och systematisering. Den är världens mest omfattande managementsystem och representerar den första verkliga teknologin för management.

Finns det några andra förmåner?

Som Individuell medlem i WISE får du en 5 % rabatt på alla WISE-mässor.

Du får också upp till 6 Admin Tech-broschyrer per år.

Som WISE-medlem får du exklusivt innehåll och funktioner när du prenumererar på online managementsystemet Model of Admin Know-How på www.makh.org

Göra en skillnad överallt i världen

Vi får nyheter varje vecka från WISE-medlemmar runtom i världen som är bland de ledande yrkespersonerna i sina samhällen och branscher - och skapar prisbelönta företag och får beröm och rankningar på branschlistor så som “Best Companies to Work for”, “Fastest Growing Private Companies”, “Fast 50”, “Top in Company Culture”, “Top 10 Fastest Expanding” – och många, många andra.

Blev du prisbelönt? Låt oss veta genom att klicka här.

Obegränsad support och uppdateringar

En av dina medlemsförmåner är gratis medlemsupport inklusive vår policyhänvisningstjänst där du kan skicka oss ett e-postmeddelande med frågor om var du hittar den tillämpliga informationen för den utmaning som du står inför just då. Vårt ständiga uttalande är: det finns alltid ett svar i policyn och vi hjälper dig att hitta det.

Vi sköter också gärna om alla medlemsförmåner du behöver för ditt medlemskap.

Framgångsberättelser

År 2015 implementerade vi Model of Admin Know-How (MAKH) -programmet från WISE på vårt företag. Vi ökade genast vår produktion och leverans, förbättrade kvaliteten på vår tjänst och produkt såväl som kundernas nöjdhet. Företaget blev också mer proffsigt och hållbart. Sedan dess har vi uppnått våra högsta produktionsnivåer någonsin varje år. WISE har gjort det möjligt för oss att bygga en bättre och bättre organisation.

Vi har nyligen undersökt våra anställda och de svarade:
”Jag lär mig nya saker här, jag har utvecklats och blivit mer säker på mig själv. Detta är ett rejält företag med bra organisation och trevliga kollegor.”

Sedan MAKH har implementerats har vi fått officiella utmärkelser varje år för god ekonomi, priser för expansion samt årets hantverkare.

Min fru och jag har kunnat vara borta från företaget under längre perioder under det senaste året, men företaget klarade sig ändå bättre än någonsin vad gäller omsättning och solvens förra året. Vi har också kunnat öka våra filantropiska ansträngningar ännu mer på grund av vår ökade solvens.

Att driva verksamheten har varit roligare när mer organisation går in och expansion sker.

– David Frykman, DM TAK Stockholm

”Att driva ett företag med personal och kunder kan ibland göra att du känner dig fastkörd, trött och frustrerad.

Men efter att vi implementerat grunderna för Hubbard administrativ teknologi i vårt företag har vi blivit mycket mer välmående med mycket mindre ansträngning och nästan inga svårigheter. Detta låter oss fokusera på att leverera god service till våra kunder och arbeta för att uppnå syftet med vår verksamhet. Slutresultatet är att Model of Admin Know How-programmet tar bort bekymren från företaget och gör det lika roligt och lika spännande som det var då vi först startade.”

- John Nesbit, VD för Customer Factory

“Model för Admin Know-How-verktygen ger människor ett exakt program för att hantera allt, från deras statistik och orgplan, till villkor och administrativa skalor.

Vi har använt detta verktyg mycket framgångsrikt i vårt eget företag och i den grad vi implementerade Model of Admin Know-How-programmet har vi vuxit exponentiellt. Bevis finns i statistiken. Vi har expanderat mer än 30 gånger och vi har bara börjat komma igång!”

- Rafferty Pendery, grundare av Studio98

Vi startade vår fastighetsverksamhet år 2004 med bara två partners.

Nu är vi ett team med 13 personer och har expanderat vårt högspecialiserade produktionskontor till ett höghus som blivit ett lokalt landmärke. Vi har fortsatt att expandera och är nu välkända i vår stad och får regelbundet utmärkelser och erkännanden för vårt arbete - tre kända branschtidningar gav oss nyligen sina respektive utmärkelser som "bästa i branschen".

Våra intäkter förra året var de högsta hittills och i år är vi på väg att slå till och med det rekordet. Detta program är en del av vår expansion.

– Franz Speiler, Spieler & Seeberger Immobilien

År 1985 grundade jag min praktik tillsammans med bara min fru. Idag har vi 52 personer som arbetar med oss ​​- och vi fortsätter kontinuerligt att expandera och bygger ännu fler lokaler för att ta med ytterligare tekniker.

Teknologin har hjälpt oss att genomföra breda marknadsföringskampanjer i området som har lockat ett stort antal nya kunder, och vi är nu ganska välkända i hela staden.

Vi arbetar nu för att köpa flera andra praktiker och kommer att bilda ett nätverk av dem med högkvalitativa tjänster som levereras i hela staden.

WISE-förmånerna har hjälpt mig avsevärt att förbättra administrativa kvaliteten i vår praktik och bygga upp ett team av chefer som vet exakt vad de ska göra, vad som fungerar och vad som inte gör det.

– Dr. Thomas Röder

Vi har använt förmånerna i WISE för att hjälpa vårt ena familjeföretag (man och fru) att utöka sig till fyra företag idag - alla växer och har framgång. Vi brukade ha massor av sena nätter, massor av eftersläpningar, mycket uthärdande och inte tillräckligt med pengar för att betala räkningarna. Nu har vi eliminerat eftersläpningarna, all produktion är aktuell och statistiken ökar med full ekonomisk kontroll. Dessutom reser vi nu runtom i världen under halva året och deltar regelbundet i flera frivilliga aktiviteter för vårt samhälle och vår kyrka.

Att arbeta utan denna teknologi skulle vara som att gå blind i en öken.
Tack vare WISE är "arbetet" nu roligt och givande.

- MH

Jag startade min verksamhet från början år 2010. Genom att använda förmånerna med mitt WISE-medlemskap kunde jag arbeta mig ut ur icke-existerande med rätt tillämpning av teknologin.

Genom att använda orgplanen och management med statistik kunde jag fatta rätt beslut och hitta framgångsrika åtgärder för mitt företag.

Med alla dessa verktyg och dessa uppgifter har jag byggt upp mitt företag från 1 till nu 9 anställda och vi har fortsatt att expandera - vi är nu i en långsiktig välståndstrend.

Jag har använt all denna teknologi för att nu hitta tid att expandera och skapa ett annat nytt företag - Hubbard administrativ teknologi hjälpte mig att uppnå allt detta.

- CG