Training op uw werk

MEER INFORMATIE

Met een bedrijfs- of bedrijfslidmaatschap kunt u in uw eigen bedrijf cursussen op basis van de Hubbard-beheertechnologie aan uw eigen personeel geven. Deze instructiemethode in eigen tempo met zijn unieke trainingsmethodologie stelt uw werknemers in staat het onderwerp volledig te begrijpen en de tools toe te passen die ze hebben bestudeerd.

Deze cursussen trainen u en uw werknemers in de principes van de Admin-technologie en geven u de kennis en vaardigheden om een bedrijf of carrière te creëren en succesvol te beheren. Met een heel team getraind op de administratieve technologie van Hubbard, zit iedereen op dezelfde pagina.

Trainingslessen

Hieronder vindt u de cursussen die ter plaatse aan uw medewerkers kunnen worden gegeven. Cursuspakketten worden rechtstreeks bij de boekwinkel van het Hubbard College gekocht als referentiemateriaal om je vaardigheden aan te scherpen – en om een on-site trainingsprogramma voor werknemers op te zetten.

Bedrijfstrainer

Met het Company Trainer-programma (verzorgd door het Hubbard College) kunt u een van uw medewerkers trainen in de procedures en technieken om cursussen te geven. Na een korte instructieperiode kan uw bedrijfstrainer alle managementcursussen ter plaatse aan u en uw medewerkers geven.

De waarde van interne training

In-house training is populair om twee redenen: 1) het is effectief en 2) het is economisch.

De kosten zijn:

  • Een jaarlijks WISE-lidmaatschap (bedrijf of corporate)
  • Het cursusmateriaal voor elke medewerker.

Er is geen limiet aan het aantal werknemers dat deze cursussen kan volgen. Een bedrijfseigenaar kan al het personeel trainen op de 26 beschikbare cursussen – allemaal onder één jaarlijks WISE-lidmaatschap. De waarde daarvan?

Onbetaalbaar.