Hubbard Colleges of Administration

MEER INFORMATIE

Het Hubbard College of Administration International (HCA Int) en zijn netwerk van meer dan 25 hogescholen in 18 landen zijn de beste trainingscentra voor de administratieve technologie van L. Ron Hubbard. Ze leveren programma’s en cursussen die uitsluitend zijn gebaseerd op de administratieve werkzaamheden van L. Ron Hubbard.

Het netwerk van Hubbard Colleges wordt geleid door het Hubbard College of Administration International in Los Angeles, Californië. Dit is de belangrijkste administratieve trainingsorganisatie van L. Ron Hubbard voor commerciële activiteiten. HCA International is waar mensen naartoe gaan om het beste uit Hubbard-managementtraining te halen en hun vaardigheden uit te breiden.

Het heeft een vergunning van de staat Californië als een graadverlenende instelling, waardoor het bedrijfseconomische graden kan verlenen die uitsluitend zijn gebaseerd op een curriculum van L. Ron Hubbard administratieve werken. Dus elke zakenman of hogeschool die een graad in bedrijfskunde zoekt, kan trainen aan het Hubbard College of Administration International.