Interne kurs

LÆR MER

Med et Firma- eller Bedriftmedlemskap i WISE, kan du levere kurs basert på den administrative teknologien til Hubbard direkte i ditt eget selskap til dine egne ansatte. Denne instruksjonsmetoden som lar deg følge ditt eget tempo med sin unike opplæringsmetodikk, lar dine ansatte få full forståelse av faget, og hvordan bruke redskapene de har studert direkte i jobben.

Disse kursene gir deg og dine ansatte opplæring i prinsippene for Administrasjonsteknologien, og gir deg kunnskapen og ferdigheter til å skape og lykkes med å lede en virksomhet eller karrière. Med et helt team lært opp i den administrative teknologien til Hubbard, er alle på bølgelengde.

Opplæringskurs

Nedenfor vises kursene som kan leveres internt til dine ansatte. Kurspakker kjøpes direkte fra bokhandelen til Hubbard College som kildemateriale for å finpusse ferdighetene dine – og for å sette opp et internt opplæringsprogram for ansatte.

Firmaopplæring

Firmaopplæringsprogrammet (levert av Hubbard College) lar deg lære opp en av dine ansatte i fremgangsmåtene og teknikkene for å levere kurs. Etter en kort instruksjonsperiode kan Firmatreneren din levere alle ledelseskursene internt til deg og dine ansatte.

Verdien av intern opplæring

Det er to grunner til at intern opplæring er populært: 1) den er effektiv, og 2) den er økonomisk.

Kostnadene er:

  • Et årlig WISE-medlemskap (Firma eller Bedrift)
  • Kursmateriale til hver ansatt.

Det er ingen begrensning i antall ansatte som kan ta disse kursene. En bedriftseier kan lære opp alle ansatte i de 26 tilgjengelige kursene – alt under ett årlig WISE-medlemskap. Verdien av det?

Uvurderlig.