Képzés házon belül

TUDJON MEG TÖBBET

Ha WISE Céges vagy Vállalati Tagsága van, akkor szolgáltathat saját alkalmazottainak Hubbard Adminisztratív Technológián alapuló tanfolyamokat, és mindezt a saját munkahelyén! Ez az egyén saját tempójához igazodó oktatási eljárás, beleértve annak egyedi tanítási módszertanát, lehetővé teszi alkalmazottai számára, hogy teljes megértést nyerjenek a tárggyal kapcsolatban, és képesek legyenek alkalmazni a tanult eszközöket munkájuk során.

Ezek a tanfolyamok megtanítják Önnek és alkalmazottainak az Admin Technológia alapjait, és megadják Önnek azt a tudást és azokat az eszközöket, amelyekkel sikeresen irányíthatja vállalkozását vagy karrierjét. Ahol a csapat összes tagját kiképezik a Hubbard Adminisztratív Technológiára, ott képes mindenki teljes egyetértésben végezni dolgát.

Tanfolyamok

Az alábbiakban felsoroltuk azokat a tanfolyamokat, amelyeket saját munkahelyén szolgáltathat alkalmazottainak. A tanfolyamok anyagait közvetlenül a Hubbard Főiskola könyvesboltjából lehet megvásárolni, képességei tökéletesítésére használatos referencia anyagokként, valamint munkahelyi képzési program bevezetéséhez.

Vállalati Kiképző

A „Vállalati kiképző” program, amit a Hubbard Főiskola szolgáltat, lehetővé teszi az Ön számára, hogy kiképezze egy alkalmazottját azokra az eljárásokra és technikákra, amelyekkel tanfolyamokat tud szolgáltatni. Egy rövid képzési időszak után Vállalati kiképzője képes az Ön munkahelyén az összes menedzsment tanfolyam szolgáltatására Önnek és alkalmazottainak.

A házon belüli képzés értéke

A házon belüli képzés két okból is népszerű:
1. Hatékony;
2. Gazdaságos.

A költségek:

Éves WISE-tagság (Céges vagy Vállalati)
Tanfolyami anyagok minden egyes alkalmazott számára.
Nincs határ szabva annak, hogy hány alkalmazott tanulhatja ezeket a tanfolyamokat. Cégtulajdonosok ki tudják képezni az összes alkalmazottjukat mind a 26 rendelkezésre álló tanfolyam anyagára – csupán egyetlen éves WISE-tagsággal. Ennek értéke?

Felbecsülhetetlen!