Az Admin Know-How mintaképe munkafüzet

Az Admin (Adminisztratív) Know-How mintaképe munkafüzet megmutatja Önnek, hogyan vezesse be vállalkozásában az L. Ron Hubbard által kifejlesztett szervezési és vezetési alapokat.

Taglalja, hogyan kell optimalizálni egy vállalkozást a lehető legnagyobb termelési szint és haszon eléréséhez, hogyan kell elvégzendő munkát okosan másokra ruházni, hogyan kell létrehozni egy kompetens és termelékeny csapatot, és hogyan kell felszámolni az eredménytelenséget és a pazarlást. Ez tökéletes eszköz arra, hogy létrehozzon egy üzleti tervet vállalkozása fejlődéséhez és növekedéséhez.

Ahogy halad majd a munkafüzetben, pontosan fogja látni, hogy miért alkalmazták több mint 200000 vállalatnál az L. Ron Hubbard által a vezetésre kidolgozott alapokat.

A munkafüzet lépéseit elvégezve a következőket fogja megvalósítani:

Létrehozza saját Szervezési tábláját

L. Ron Hubbard felfedezte mindazokat a pontosan körülhatárolható tevékenységeket, amelyekből az általános termelési ciklus – egy termék létrehozásához vagy szolgáltatás nyújtásához szükséges lépéssor – áll. Függetlenül attól, hogy milyen fajta vállalkozásról van szó, az ebből a ciklusból kihagyott tevékenységek meggátolhatják magas színvonalú termékek előállítását nagy- és életképes mennyiségben. E tevékenységeket egy „szervezési tábla”-ként vagy „Org Board”-ként (az angol Organizing Board-ból) ismert szervezési diagram szemlélteti. Ez egy olyan séma, amit bármely szervezetre lehet alkalmazni, álljon az három személyből vagy 100000-ből.

Ez a szervezési tábla lesz az első olyan alap, amit bevezet majd vállalkozásában az Admin Know-How mintaképe munkafüzet segítségével, és ezzel drámai módon racionalizálatja termelését és növelheti annak hatékonyságát.

Statisztikai menedzsment

A statisztikák használata a termelés pontos mérésének egyetlen módja. Így a második lépés statisztika hozzárendelése szervezetének minden egyes pozíciójához és tevékenységéhez. A statisztikák nagy pontossággal kimutatják, hogy hol hiányzik termelés, és mely technikát kell alkalmazni annak növeléséhez. Ki lehet elemezni minden olyan üzleti tevékenységet, ahol rendszeresítették a statisztikákat, és meg lehet tenni a javításához szükséges lépéseket.

Pénzügyileg stabil vállalkozás megteremtése

A következő lépés L. Ron Hubbard nagy hírű pénzügyi irányelveinek bevezetése, amelyek egy olyan egyszerű rendszert alkotnak, amely megindítja a pénzügyi függetlenséghez vezető úton, és biztosítja vállalkozása pénzügyi stabilitását.

Standard kommunikációs rendszer bevezetése

L. Ron Hubbard ezt írta egyszer: „Egy szervezet befolyása egyenes arányban áll részecskéinek áramlási sebességével…”

Ezért a következő létfontosságú feladat a Hubbard kommunikációs rendszer bevezetése. Ennek része egy, az összes alkalmazott számára létesített kommunikációs állomás, a kommunikációra vonatkozó pontos szabályrendszerrel, a termelés felpezsdítésére szervezetében.

Alkalmazottak képzése a Hubbard Adminisztratív Technológia segítségével

A növekedéshez és a stabilitáshoz létfontosságú az alkalmazottak kiképzése a Hubbard menedzsment rendszerre. Egy olyan munkatársi csapat, melynek tagjai ismerik ezt a rendszert, képes felépíteni egy olyan szervezetet, amely tudatában van annak, amit csinál, és amely képes magát gyorsan és hatékonyan korrigálni, és amelynek alkalmazottai saját elhatározásból hozzájárulnak a stratégia előmozdításához.

Az alkalmazottak képzésének leghatásosabb és legköltséghatékonyabb módja egy házon belüli képzési program létesítése. Az Admin Know-How mintaképe munkafüzet részletesen megmutatja, hogyan kell beindítani egy ilyen házon belüli képzési programot.

A szakember

Létezik egy további program az egyedülálló vállalkozó és/vagy szakember számára. Ez a program ugyanezeknek az alapoknak a bevezetésére készült, de az önálló üzleti szakemberek igéyneihez lett igazítva.

A Hubbard Adminisztratív Könyvtár

Létfontosságú, hogy minden WISE-tagnak legyen egy, az alkalmazottainak hivatkozásul szolgáló művekből álló könyvtára. Ha ez megvan, akkor könnyen meg lehet válaszolni, magyaráztok nélkül minden, a szervezéssel kapcsolatos kérdést, amely lehetővé teszi vállalkozása számára, hogy ténylegesen elnyerje az e technológia által elérhető eredméyneket.