Succeshistorier

Succeshistorier

I 2015 implementerede vi Model of Admin Know-How (MAKH)-programmet fra WISE i vores virksomhed. Umiddelbart øgede vi produktionen, vores levering, vores service- og produktkvalitet, vores professionalisme, vores kundetilfredshed og vores levedygtighed. Lige siden den tid har vi ramt de højeste produktionsniveauer nogensinde hvert år. WISE har gjort det muligt for os at opbygge en bedre og bedre organisation.

Vi har for nylig spurgt vores medarbejdere i en undersøgelse, og de sagde: ”Jeg lærer nye ting her, jeg har udviklet mig og er blevet mere selvsikker på mig selv. Dette er en stabil virksomhed med god organisation og behagelige kolleger.”

Siden implementeringen af MAKH har vi modtaget officielle priser hvert år for god økonomi, priser for udvidelse og for årets håndværkere.

Min kone og jeg har været i stand til at være væk fra virksomheden i længere perioder i det forløbne år, men virksomheden klarede sig alligevel bedst nogensinde med hensyn til omsætning og solvens sidste år. Vi har også været i stand til at øge vores filantropiske bestræbelser endnu mere end nogensinde før på grund af vores øgede solvens.

Det er sjovere at drive forretning, når virksomheden bliver mere organiseret og bliver større og større.

– David Frykman, DM TAK Stockholm

"At drive en forretning med personale og klienter kan undertiden få dig til at føle som om du sidder fast og er træt og frustreret. Men siden vi begyndte at bruge de grundlæggende elementer i Hubbard administrative teknologi i vores virksomhed, er vi blevet mere velstående med langt mindre indsats og næsten ingen forstyrrelser. Det giver os mulighed for at fokusere på at levere god service til vores kunder og arbejde på at nå formålet med vores forretning. Hovedpunktet er, at Model of Admin Know How-programmet tager bekymringen ud af det at drive en forretning og gør det ligeså sjovt og spændende som det var den første dag, vi åbnede."

– John Nesbit, direktør i The Customer Factory

"Værktøjerne i Model of Admin Know-How giver folk et nøjagtigt program til at styre alt lige fra deres statistikker og organisationstavle til tilstande og adminskalaer."

”Vi har brugt dette værktøj med stor succes i vores egen virksomhed, og i den grad vi implementerede Model of Admin Know-How-programmet er vi vokset eksponentielt. Beviset er i statistikkerne. Vi har udvidet mere end 30X, og vi er kun lige begyndt!"

– Rafferty Pendery, grundlægger af Studio98

Vi startede vores ejendomsforretning i 2004 med kun to partnere.

Nu er vi et team på 13 personer og har udvidet vores højt specialiserede produktionskontorer til et lokalt højhus. Vi har fortsat med at udvide og er nu velkendte i vores by og modtager regelmæssigt priser og anerkendelser for vores arbejde - tre velkendte industrimagasiner, gav os en pris for "bedst i branchen" for nyligt.

Vores indkomst sidste år var den største vi nogensinde har haft, og dette år er vi på vej til også at slå dette. Dette program er en vigtig brig is vores udvidelse.

– Franz Speiler, Spieler & Seeberger Immobilien

I 1985 grundlagde jeg min praksis, der startede med bare min kone og mig selv. I dag har vi 52 medarbejdere og fortsætter med blive større og udvider vores lokaler så vi har plads til flere teknikere.

Teknologien har hjulpet os med at implementere brede reklamekampagner i vores samfund, som har tiltrukket et stort antal nye kunder, og vi er nu ganske velkendte i hele byen.

Vi arbejder nu med at købe flere andre praksisser og vi vil forme dem til et netværk med tjenester af høj kvalitet, der kan leveres i hele vores by.

Fordelene ved WISE har hjulpet mig markant med at forbedre kvaliteten af administrationen i vores praksis og opbygge et team af ledere, der ved nøjagtigt, hvad de skal gøre, hvad der er succesfuldt og hvad der ikke er det.

– Dr. Thomas Röder

Vi har brugt fordelene fra WISE til at gøre vores "mand og kone"-firma til nu fire virksomheder - der alle vokser og er succesfulde. Vi plejede at have masser af sene nætter, masser af forsinkede ordrer, en masse ekstraarbejde og ikke nok penge til at betale regningerne. Nu har vi elimineret alle backlogs, produktionen følger med ordrene, og statistikkerne går op og vi har fuld økonomisk kontrol. Dertil kommer, at vi nu rejser verden rundt i cirka halvdelen af året og deltager regelmæssigt i flere frivillige aktiviteter for vores samfund og vores kirke.

At arbejde uden denne teknologi ville være som at være blind og gå i en ørken. Takket være WISE er ”arbejdet” nu sjovt og givende.

– M. H.

Jeg startede min virksomhed fra ingenting i 2010. Ved at bruge fordelene ved mit WISE-medlemskab var jeg i stand til at arbejde mig ud af denne tilstand af ikke-eksistens med den rigtige anvendelse af teknologien. Ved at bruge organisationstavlen og administration baseret på statistik, var jeg i stand til at tage de rigtige beslutninger og finde de vellykkede handlinger for min virksomhed.

Med alle disse værktøjer og disse data har jeg opbygget mit firma fra 1 til nu 9 ansatte, og vi er fortsat med at blive større - vi er nu i en langvarig tilstand af overflod.

Jeg har brugt al denne teknologi til nu at finde tiden til at udvide og oprette et nyt firma. Hubbard administrative teknologi hjalp mig med at klare alt dette.

– C.G.