Intern træning

FÅ MERE AT VIDE

Med et firmas eller virksomheds WISE-medlemskab kan du levere kurser baseret på Hubbard administrative teknologi i din egen virksomhed til dit eget personale. Denne instruktionsmetode, hvor man arbejder i sit eget tempo, med dets unikke træningsmetodik giver dine medarbejdere mulighed for at få en fuld forståelse af emnet og anvende de værktøjer, de har studeret på arbejde.

Disse kurser træner dig og dine medarbejdere i principperne i administrations teknologi og giver dig viden og dygtighed til at skabe og med succes lede en virksomhed eller karriere. Med et helt team, der er trænet i Hubbards administrative teknologi, er alle på samme side.

Kurser

Nedenfor vises de kurser, der kan leveres internt til dine medarbejdere. Kursuspakker købes direkte fra Hubbard College-boghandlen som referencemateriale for at finpudse dine færdigheder – og til at oprette et internt uddannelsesprogram for medarbejdere.

Virksomhedstræner

Virksomhedstrænerprogrammet (leveret af Hubbard College) giver dig mulighed for at uddanne en af dine medarbejdere i procedurerne og teknikkerne til at levere kurser. Efter en kort instruktionsperiode kan din virksomhedstræner levere alle managementkurser internt til dig og dine medarbejdere.

Værdien af intern træning

Intern træning er populær af to grunde: 1) den er effektiv og 2) den er økonomisk.

Omkostningerne er:

  • Et årligt WISE-medlemskab (firma eller virksomhed)
  • Kursematerialerne for hver medarbejder.

Der er ingen grænse for antallet af ansatte, der kan studere disse kurser. En virksomhedsejer kan uddanne alt personale på de 26 tilgængelige kurser – alt under et årligt WISE-medlemskab. Værdien af dette?

Uvurderligt.