Hubbard Colleges of Administration

FÅ MERE AT VIDE

Hubbard College of Administration International (HCA Int) og dets netværk af mere end 25 colleges i 18 lande er de bedste træningscentre for L. Ron Hubbards administrative teknologi. De leverer programmer og kurser, der udelukkende er baseret på L. Ron Hubbards administrative værker.

Netværket af Hubbard Colleges ledes af Hubbard College of Administration International i Los Angeles, Californien. Dette er den førende L. Ron Hubbard administrative uddannelsesorganisation for kommercielle aktiviteter. HCA International er der, hvor folk går for at få det bedste inden for Hubbard lederuddannelse og for at forøge deres evner.

Det er licenseret af staten Californien som en uddannelsesinstitution, hvilket tillader at de kan give diplomer i forretningsledelse, der udelukkende er baseret på en læseplan af 
L. Ron Hubbards administrative værker. Således kan enhver virksomhedsperson eller universitetsstuderende, der søger et diplom i erhvervsadministration, træne ved Hubbard College of Administration International.