WISE-medlemmers charterudvalg

FÅ MERE AT VIDE

Varige grupper opretter udvalg og kodekser for at sikre deres overlevelse. Dermed forbliver en gruppe tro mod sine mål og kan hurtigt gå videre mod at nå dem.

L. Ron Hubbard anerkendte, at høje standarder for etisk adfærd var nødvendige for at overleve, og at grupper kun kan få succes, når sådanne eksisterer. Således skrev han meget om emnet og udviklede et moderne system af etik, der for første gang giver et individ værktøjer til at selvstændigt at blive mere etisk i ens liv. Han udviklede også et unikt og brugbart system af retfærdighed, der beskytter gruppen uden at ty til gengældelseshandlinger.

WISE-medlemmer tager disse principper til sig og opretholder høje standarder for etisk adfærd i samspil med både andre WISE-medlemmer og andre. De forstår, at der virkelig opnås stjerneresultater, der hvor etiske standarder også er høje.

Chartermedlemmer i WISE

Charterudvalg, der består af WISE-chartermedlemmer, er organer, der administrerer WISE-medlemskab i spørgsmål om etik og retfærdighed. Deres ansvar når dog også deres lokale område og hjælper med at opbygge et stærkt samfund.

Som navnet antyder, modtager chartermedlemmer et charter fra WISE til at administrere medlemskabet i deres område. Som udvalg leverer de etiske tjenester; Alternative løsninger af tvister og assistance til medlemmerne til at gennemføre trinnene i Model of Admin Know-How-arbejdsbogen.

I spørgsmål, der er spirituelle eller personlige, griber charterudvalgene ikke ind. I stedet for henviser de, ved henvendelse, forretningsfolk til den lokale Scientologi kirke, så de kan finde den nøjagtige service, der er nødvendig for at håndtere deres situationer. Charterudvalg beskæftiger sig udelukkende med forretningsforhold.

Chartermedlemmer i samfundet

Chartermedlemmer hjælper deres samfund og lokale WISE-medlemskab gennem mange forskellige aktiviteter. For eksempel:

1. Et WISE-medlem bliver involveret i en forretningskonflikt og, til trods for forsøg derpå, kan ikke løse den. I stedet for at ty til et dyrt og overfyldt retssystem er chartermedlemmer specielt uddannet i L. Ron Hubbards teknologi til håndtering af tvister. Resultaterne kan være spektakulære:

”Jeg kom til denne procedure med meget tøven, men med fuld tillid til Mr. Hubbards teknologi. Proceduren var fantastisk, ligesom resultaterne var.

”Vi ankom i forvirring men har nu overblik over situationen. Vi kom som fjender; nu er vi venner. Disse principper, anvendt korrekt, opnår utrolige resultater.”

  1. En forretningsmand led så meget under en situation i erhvervslivet, at den optog al hans tid, skadede hans familieliv og hindrede hans åndelige fremgang. Hans lokale WISE-medlems charterudvalg hjalpr ham med at løse denne situation ved hjælp af etiske værktøjer og hjalp ham med at implementere de grundlæggende L. Ron Hubbards administrative principper gennem Model of Admin Know-How-arbejdsbogen, så den sande kilde til situationen kunne håndteres. Og da han begyndte at blomstre personligt og i sit familieliv, blev han henvist til sin lokale Scientologi kirke, hvor han kunne drage fordel af L. Ron Hubbards gennembrud i alle aspekter af sit liv.

Ovenstående to eksempler giver en idé om et charterudvalgs aktiviteter. Der er imidlertid mange muligheder for, at et charterudvalg kan hjælpe.

Mange chartermedlemmer, ud over at hjælpe WISE-medlemmer og fagfolk i deres samfund, sørger også for den brede formidling af Hubbard managementsystemet gennem seminarer og lokale opsøgende aktiviteter. Mange chartermedlemmer er fuldtids Hubbard management konsulenter.