Hubbard Colleges of Administration

LÄS MER

Hubbard College of Administration International (HCA Int) och dess nätverk med fler än 25 colleges i 18 länder är de främsta utbildningscentren för L. Ron Hubbards administrativa teknologi. De levererar program och kurser som grundar sig exklusivt på L. Ron Hubbards administrativa verk.

Nätverket av Hubbard-colleges styrs av Hubbard College of Administration International i Los Angeles, Kalifornien. Detta är den huvudsakliga organisationen för L. Ron Hubbards administrativa utbildning för kommersiella aktiviteter. HCA International är den plats dit människor kommer för att få den bästa utbildningen i Hubbard-management och för att utvidga sina förmågor.

Den har licensierats av delstaten Kalifornien som en diplominstitution, vilket gör att den kan utfärda diplom i business management som grundar sig uteslutande på ett studieprogram av L. Ron Hubbards administrativa verk. Det innebär att den som arbetar inom ett företag eller studerar på högskolenivå och som vill få en examen i Business Administration kan utbilda sig på Hubbard College of Administration International.