Intern utbildning

LÄR MER

Med ett Company- eller Corporate WISE-medlemskap kan du leverera kurser baserade på Hubbard administrativ teknologi till din egen personal på plats i företaget. Detta självstyrda kurssystem med sin unika utbildningsmetodik gör att dina anställda kan få en fullständig förståelse av ämnet och tillämpa de verktyg de har studerat på arbetsplatsen.

Dessa kurser utbildar dig och dina anställda i principerna för administrativ teknologi och ger er den kunskap och de färdigheter som behövs för att skapa och framgångsrikt hantera ett företag eller en karriär. Med ett helt team utbildat i Hubbard administrativa teknologi, är alla på samma sida.

Kurser

Nedan listas de kurser som kan levereras på plats till dina anställda.
Kurspaket köpes direkt från Hubbard College-bokhandeln och utgör referensmaterial för att finslipa dina färdigheter – och för att skapa ett internt utbildningsprogram för anställda.

Företagslärare

Programmet Company Trainer, eller Företagslärare (levererat av Hubbard College) gör det möjligt för dig att utbilda en av dina medarbetare i procedurer och tekniker för att leverera kurser. Efter en kort instruktionsperiod kan din företagslärare leverera alla managementkurser på plats till dig och dina anställda.

Värdet av intern utbildning

Intern träning är populär av två skäl: 1) det är effektivt och 2) det är ekonomiskt.

Kostnaderna är:

  • Ett årligt WISE-medlemskap (Business eller Corporate)
  • Kursmaterialet för varje anställd.
  • Det finns ingen gräns för antalet anställda som kan delta i dessa kurser. En företagare kan utbilda hela personalen i de tillgängliga 26 kurserna – allt under ett årligt WISE-medlemskap. Värdet av det?

Ovärderligt.