Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen regulerer behandlingen av dine personopplysninger basert på den europeiske personvernforordningen (GDPR) av the World Institute of Scientology Enterprise som en del av ditt besøk på vårt nettsted https://www.wise.org, (heretter: “nettstedet”), eller din kommunikasjon med oss via epost, telefon og faks.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger via informasjonskapsler, sosial pluginmoduler og andre typer av sporingsteknologi, henviser vi deg til vår Policy for informasjonskapsler.

1. HVEM ER VI?

1.1. Personopplysningene dine behandles på grunnlag av relevant personvernlovgivning fra the World Institute of Scientology Enterprises, 6331 Hollywood Boulevard, Los Angeles, CA 90028, United States of America (heretter: “WISE”, “vi”, “oss”, “våre”). Du kan kontakte oss via epost på [email protected]. Det endelige målet til WISE er en etisk, klok og velstående sivilisasjon.

1.2. Når det i denne Personvernerklæringen refereres til lover eller forskrifter, er mulige endringer til disse lovene eller forskriftene underforstått inkludert.

1.3. Vi forbeholder oss retten til å endre og tilpasse denne Personvernerklæringen på vårt eget initiativ. Isåfall vil disse endringene og tilpasningene bli kommunisert til deg via vårt nettsted minst to uker før disse endringene og tilpasningene kommer til anvendelse. All videre bruk av vårt nettsted vil være underlagt den endrede Personvernerklæringen.

2. HVILKE PERSONOPPLYSNINGER BEHANDLER VI?

2.1 Når du benytter nettstedet vårt, behandler vi:

· Teknisk informasjon, som informasjon om enheten din, IP-adresse, nettleser, geografisk plassering og operativsystem.

· Søkeoppførsel, som hvor lenge du besøker nettstedet, lenkene du trykker på, sidene du besøker og hyppigheten av dine besøk på en side.

2.2. Når du kommuniserer med oss ved å fylle ut et kontaktskjema på vårt nettsted, eller via epost, telefon eller faks, behandler vi:

· Identitetsinformasjon du gir oss, som fornavn, etternavn og språk.

· Kontaktinformasjon du gir oss som epost-adresse, postadresse, land, telefonnummer og mobilnummer.

· Innholdet av kommunikasjonen, som dine forespørsler eller spørsmål.

· Teknisk informasjon om kommunikasjonen, som hvem du kommuniserer med i vår ende, dato og tidspunkt for kommunikasjonen.

· Teknisk informasjon for å forsikre oss om at du er en virkelig person og ikke en robot.

· Offentlig tilgjengelig informasjon om deg, som informasjon som er offentlig tilgjengelig om deg på din profil i sosiale medier.

· Alle andre personopplysninger du gir oss.

2.3. Når du registrerer deg på nettstedet vårt, behandler vi:

· Identitetsinformasjonen du gir oss, som tittel, fornavn, etternavn, språk, kjønn, yrke, hva slags/hvilken virksomhet du jobber for, fotografier, preferanser og interesser.

· Kontaktinformasjon du gir oss, som epost-adresse, postadresse, land, sone på kontinentet, telefonnummer og mobilnummer.

· Teknisk informasjon for å forsikre oss om at du er en virkelig person og ikke en robot.

· Identitetsinformasjon du gir oss, som tittel, fornavn, etternavn, stilling, språk, kjønn, fødselsdato, fotografier, preferanser og interesser.

· Kontaktinformasjon som du gir oss som epost-adresse, postadresse, land, hvor på kontinentet, telefonnummer og mobilnummer.

· Teknisk informasjon for å forsikre oss om at du er en virkelig person og ikke en robot.

· Informasjon om virksomheten din, som navn på virksomheten, antall ansatte, nettsted, postadresse, land og sone på kontinentet.

· Betalingsinformasjon, som kredittkortnummeret ditt.

· Alle andre personopplysninger som du gir oss, som kommentarer, om du er charter-medlem, en trykt planlegger, din utdannelse og erfaring, og dine sosiale eller frivillige organisasjoner.

2.5. Når du kjøper en billett til en WISE-konferanse, behandler vi:

· Identitetsinformasjon du gir oss, som fornavn og etternavn.

· Kontaktinformasjon du gir oss som epost-adresse, postadresse, land, telefonnummer og mobilnummer.

· Ordredetaljer, som hvilken billett du kjøpte eller dato og tid for ordren.

· Betalingsinformasjon, som hvor mye du betalte for kjøpet ditt.

2.6. Vi mottar det meste av dine personopplysninger direkte fra deg, men det kan skje at vi mottar tilleggsinformasjon om dine preferanser eller søkemønstre fra partnere som Google. Dersom du ønsker mer informasjon om personopplysningene disse partene behandler om deg og gjør tilgjengelige for andre, bes du konsultere deres respektive personvernerklæringer.

3. FOR HVILKE FORMÅL BEHANDLER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER OG HVA ER LOVGRUNNLAGET FOR DETTE?

3.1. I tabellen nedenfor, forklarer vi formålet for hvorfor vi behandler personopplysningene dine og på grunnlag av hvilket lovgrunnlag vi gjør dette. Vi forholder oss til følgende lovgrunnlag:

· Ditt samtykke, som du du er informert om hva innebærer før du frivillig gir ditt samtykke.

· En kontrakt med deg, for å utføre den kontrakten eller for å ta forhåndsregler før vi inngår en kontrakt med deg.

· En juridisk plikt som vi må rette oss etter.

· Vår legitime interesse, som kontinuerlige forbedringer av nettstedet vårt, kanaler for sosiale medier, materiale og tjenester for å forsikre oss om at du har den best mulige opplevelsen, for å beskytte dem fra misbruk og ulovlig aktivitet, å formidle og fremme dem og gjøre de tilgjengelige for deg, inkludert Scientology Kirkens samfunnforbedrende og humanitære programmer.

FORMÅL LOVGRUNNLAG
1. Vi behandler dine personopplysninger for å gi deg, på en personlig og effektiv måte, det materialet, tjenester eller informasjon du etterspør via vårt nettsted, epost, telefon eller faks. Vår legitime interesse
En kontrakt med deg
2. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne behandle din ordre og kunne levere deg det materialet eller informasjonen du etterspør eller for å gi deg de tjenestene du etterspør. En kontrakt med deg
3. Vi behandler dine personopplysninger for å sende deg reklame for vårt materiale og tjenester, som meddelelser, reklame, tilbud og nyhetsbrev, via epost eller andre person-til-person elektroniske kommunikasjonkanaler dersom du eksplisitt har gitt samtykke til å motta slikt reklamemateriale.

Ditt samtykke

 

4. Vi behandler dine personopplysninger for å sende deg reklamemateriale eller tjenester likt det du tidligere har kjøpt eller mottatt fra oss, som meddelelser, reklame, tilbud og nyhetsbrev, via epost eller andre person-til-person elektroniske kommunikasjonkanaler. Vår legitime interesse
5. Vi behandler dine personopplysninger i andre markedsføringsformål, som skriftlig, det vil si for å gi deg målrettet reklamemateriale, som meddelelser, reklame, tilbud og nyhetsbrev fra WISE og nøye utvalgte partnere. Vår legitime interesse
6. I rammeverket for å sende deg reklamemateriale, som meddelelser, reklame, tilbud og nyhetsbrev, via epost eller andre person-til-person elektroniske kommunikasjonkanaler, behandler vi dine personopplysninger for å samle informasjon for å analysere vårt reklamemateriale, som hvilket innhold i dette reklamematerialet du har gått inn på eller hvilke lenker i dette reklamematerialet du har klikket på (f.eks. via sporingsteknologier som sporingssendere i våre eposter.) Ditt samtykke
7. Vi behandler dine personopplysninger for å skape en unik profil på deg for å forbedre din opplevelse basert på din plassering, informasjonen relatert til din virksomhet og din type medlemskap. Ditt samtykke
8. Vi behandler dine personopplysninger:
· for å rette oss etter juridiske forpliktelser vi må rette oss etter, eller
· for å rette oss etter enhver rimelig forespørsel fra kompetente håndhevingsapparat eller representanter, rettslige myndigheter, statlige instanser eller grupper, inkludert kompetente personvernmyndigheter, eller
· for å overføre dine personopplysninger til politiet eller rettslige myndigheter på vårt eget initiativ som bevis, dersom vi har berettiget mistanke om en ulovlig handling eller lovbrudd utført av deg gjennom din bruk av vårt nettsted, våre kanaler i sosiale medier eller andre kommunikasjonskanaler.
En juridisk plikt
9. Vi behandler dine personopplysninger til å utføre statistiske analyser for å kunne forbedre vårt nettsted, reklamemateriale, materiale og tjenester eller for å utvikle nytt materiale og nye tjenester. Vår legitime interesse
10. Vi behandler dine personopplysninger for å bevare våre legitime interesser, eller for å bevare de legitime interessene til en tredjepart i tilfelle din bruk av vårt nettsted eller andre kommunikasjonskanaler kan anses som:
· en overtredelse av ethvert gjeldende vilkår for bruk av vårt nettsted eller immaterielle rettigheter, eller noen andre av våre eller tredjeparts rettigheter, eller
· en fare eller trussel mot sikkerheten eller integriteten til nettstedet vårt, våre kanaler i sosiale medier eller andre kommunikasjonskanaler, eller noen av våre, våre utvalgte partneres eller tredjeparts IT-systemer som følge av virus, trojansk hester, spionprogram, skadelig programvare eller noen annen form for skadelig kode, eller
· på noen som helst måte er hatefull, uanstendig, diskriminerende, rasistisk, ærekrenkende, ondskapsfull, krenkende eller på noen annen måte upassende eller ulovlig.
Vår legitime interesse

4. TIL HVEM SENDER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER

.· For å gi deg nettstedet vårt (som vertsleverandør), eller

· For målrettet reklamemateriale (f.eks. et markedføringselskap), eller

· For å behandle ordren din (f.eks. et transportfirma for å levere materialet til deg), eller

· For å behandle betalingen din (f.eks. en leverandør av betalingstjenester eller et firma som foretar kredittsjekk).

Disse tredjepartene har kun tillatelse til å behandle personopplysningene dine på vegne av oss og etter vår eksplisitte skriftlige instruksjon Vi garanterer også at alle disse tredjepartene er valgt ut med stor omhu og har forpliktet seg til å overholde sikkerheten og integriteten til dine personopplysninger.

4.2. Vi kan komme til å dele personopplysningene dine med Church of Scientology International og andre nasjonale, regionale eller lokale organisasjoner innenfor Scientology Kirken, som lokale kirker, misjoner, samfunnforbedrende og humanitære programmer, WISE medlemskontorer eller Hubbard ledelseskonsulenter. For eksempel deler vi personopplysningene du gir oss og kontaktinformasjonen din med en Hubbard ledelseskonsulent dersom du ber om det på kontaktskjemaet ditt. Vi sørger imidlertid for at alle Scientologi-organisasjoner er nøye med at all behandling av dine personopplysninger er på lik linje med det som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

4.3. Vi kan være juridisk forpliktet til å dele dine personopplysninger med kompetente håndhevingsapparat eller representanter, rettslige myndigheter, statlige instanser eller grupper, inkludert kompetente personvernmyndigheter for å rette oss etter juridiske forpliktelser som beskrevet i punkt 3.

4.4. Vi sender ikke dine personopplysninger på en identifiserbar måte til noen annen tredjepart andre enn de som er nevnt i punkt 4.1, 4.2 og 4.3 uten at du eksplisitt har samtykket til det. Vi kan imidlertid sende anonymisert informasjon til andre organisasjoner som kan bruke denne informasjonen til å forbedre materiale og tjenester så vel som å skreddersy markedsføringen, demonstrasjon og salg av disse materialene og tjenestene.

5. HVOR BEHANDLER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER

5.1. Vi behandler dine personopplysninger både innenfor og utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), inkludert USA. For å kunne behandle dine personopplysninger for det formålet som er beskrevet i punkt 3 ovenfor, kan vi også komme til å overføre dine personopplysninger til tredjepart som behandler på vegne av oss utenfor EØS. Hver enhet utenfor EØS som behandler dine personopplysninger vil bli nødt til å gjennomføre tilstrekkelige sikkerhetstiltak med hensyn til behandling av dine personopplysninger. For WISE er slike sikkerhetstiltak et resultat av at vi er direkte underlagt EU-lovgivning i forbindelse med vern av personopplysninger. For tredjeparter kan slike sikkerhetstiltak være et resultat av:

· Mottakslandet har på plass lovgivning som kan anses å tilsvare vernet som tilbys innen EØS, eller

· En avtalefestet ordning mellom oss og den enheten, eller

· En godkjent sertifiseringsmekanisme, lik Privacy Shield-avtalen mellom EU og USA som ble innført av Europakommisjonen 12. juli 2016.

5.2. Vi kan komme til å overføre anonymisert og/eller oppsamlet informasjon til organisasjoner utenfor EØS. Skulle slik overføring finne sted, vil vi garantere at det er sikkerhetstiltak på plass for å garantere for sikkerheten og integriteten til din informasjon og alle rettigheter med hensyn til personopplysningene dine som du vil være i besittelse av under gjeldende ufravikelige lov.

6. HVILKE KVALITETSSIKRINGER RETTER VI OSS ETTER?

6.1. Vi gjør vårt aller beste for å behandle kun de personopplysningene som er nødvendige for å oppnå formålene listet i punkt 3 ovenfor.

6.2. Dine personopplysninger blir kun behandlet for så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet listet under punkt 3 ovenfor eller opp til det tidspunktet du trekker tilbake ditt samtykke for behandling av dem. Din tilbaketrekking av samtykke kan medføre at du ikke lenger kan benytte deg av hele eller deler av nettstedet vårt. Vi vil av-identifisere personopplysningene dine når de ikke lenger er nødvendige for formålet beskrevet i punkt 3 ovenfor, så fremt det ikke er:

· En overordnet interesse for WISE eller en hver annen tredjepart, for å beholde personopplysningene dine identifiserbare, eller

· En juridisk eller forskriftsmessig forpliktelse eller en rettslig eller administrativ ordre som forhindrer oss fra å av-identifisere dem.

6.3. Du forstår at et vesentlig aspekt ved vår innsats på markedsføring handler om å gjøre markedsføringsmateriellet mer relevant for deg. Vi gjør dette ved å spesialtilpasse din unike profil basert på relevant karakteristikker som beskrevet i punkt 2 av denne personvernerklæringen og så bruke denne profilen til å gi deg meddelelser, reklame, tilbud og nyhetsbrev, og annen reklame om materiale og tjenester som kan være av interesse for deg.

6.4. Vi vil ta nødvendige tekniske og organisatoriske forhåndsregler for å holde personopplysningene dine trygge for uautorisert tilgang eller tyveri så vel som utilsiktet tap, tukling med eller ødeleggelse. For eksempel er kredittkort-informasjonen din sikret ved å bruke krypterings-teknologien Secure Sockets Layer (SSL), og tilgang til dine personopplysninger av våre ansatte eller tredjeparts personell vil kun bli på grunnlag av need-to-know, og være underlagt strenge forpliktelser om konfidensialitet. Du forstår derimot at sikkerhet og trygghet er forpliktelser man gjør så godt man kan, men som aldri kan garanteres.

6.5. Dersom du er registrert for å motta reklamemateriell, som meddelelser, reklame, tilbud og nyhetsbrev, via epost eller andre elektroniske kommunikasjonskanaler fra person-til-person, kan du endre innstillingene dine for å motta slikt reklamemateriell ved å klikke på velg bort-lenken som kommer med slikt reklamemateriell.

6.6. Dersom du er registrert for å motta reklamemateriell, som meddelelser, reklame, tilbud og nyhetsbrev, kan du motsette deg å motta videre reklamemateriell på papir ved å sende en forespørsel til vår Personvernansvarlige i henhold til punkt 7.8 i denne personvernerklæringen.

7. HVA ER DINE RETTIGHETER

7.1. Du har rett til å be om tilgang til alle personopplysninger vi har behandlet angående deg. Vi forbeholder oss retten til å kreve en rimelig administrasjons-godtgjørelse for flere etterfølgende forespørsler om tilgang som helt klart har blitt sendt inn for å irritere eller skade oss. Hver forespørsel må spesifisere for hvilken behandlingsaktivitet du ønsker å utøve din rett til å få tilgang, og må spesifisere hvilke informasjonskategorier du ønsker tilgang til.

7.2. Du har rett til korrigering, f.eks. å be om å at enhver personopplysning tilhørende deg som er unøyaktig, blir korrigert kostnadsfritt. Dersom du sender inn en forespørsel om korreksjon, må du i din forespørsel legge ved bevis for det feilaktige ved opplysningene som bes endret.

7.3. Du har rett til å trekke tilbake ditt tidligere gitte samtykke for behandling av dine personopplysninger.

7.4. Du har rett til å slettes, det vil si å be om at personopplysninger tilhørende deg skal slettes dersom disse opplysningene ikke lenger er nødvendige i lys av formålene beskrevet i punkt 3 ovenfor, eller dersom du trekker tilbake ditt samtykke til behandling av dem. Du må imidlertid huske at din forespørsel om å bli slettet vil bli vurdert av oss mot:

· Våre og tredjeparts interesser som kan overgå dine interesser, eller

· En juridisk forpliktelse eller en rettslig eller administrativ ordre som kan komme til å motsi en slik sletting.

7.5. Du har rett til begrensning istedet for sletting, altså å be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger dersom:

· Vi verifiserer nøyaktigheten av dine personopplysninger, eller

· behandlingen er ulovlig og du motsetter deg slettingen av dine personopplysninger, eller

· du behøver dine personopplysninger for å opprette, utøve eller forsvare et rettskrav, mens vi ikke lenger behøver dine personopplysninger for formålene listet under punkt 3 ovenfor, eller

· vi verifiserer om våre legitime interesser overgår dine interesser dersom du utøver din rett til å motsi i henhold til punkt 7.6.

7.6. Du har rett til å motsi deg behandlingen av personopplysninger dersom:

· Behandlingen er basert på våre legitime interesser under punkt 3 ovenfor, og

· du kan bevise at det er alvorlige og forsvarlige grunner forbundet med din bestemte situasjon som berettiger slik motsetning, og

· våre legitime interesser ikke overgår dine interesser.

Dersom den tilsiktede behandlingen derimot kvalifiserer som direkte markedsføring, har du rett til å motsi deg slik behandling kostnadsfritt og uten begrunnelse.

7.7. Du har rett til dataportabilitet, de vil si å motta fra oss i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format, alle personopplysninger du har gitt til oss dersom behandlingen er basert på ditt samtykke eller en kontrakt med deg under punkt 3 ovenfor.

7.8. Dersom du ønsker å sende inn en forespørsel om å utøve noen av rettighetene listet ovenfor, kan du kontakte vår Personvernansvarlige ved å sende en epost til [email protected]. En epost med forespørsel om å utøve en slik rett vil ikke bli tolket som samtykke til behandlingen av dine personopplysninger utover det som er nødvendig for å behandle din forespørsel. En slik forespørsel bør oppfylle følgende krav:

· Oppgi tydelig hvilke rettigheter du ønsker å utøve, og

· oppgi tydelig årsaken til at du vil utøve din rett dersom det er påkrevd, og

· din forespørsel bør være datert og signert, og

· din forespørsel bør ha vedlagt en digitalt skannet kopi av et gyldig identitetskort som beviser hvem du er. Dersom du benytter kontaktskjemaet kan det hende vi ber om signert bekreftelse og legitimasjon.

Vi vil umiddelbart informere deg om at en slik forespørsel har blitt mottatt. Dersom forespørselen oppfyller kravene ovenfor og viser seg å være gyldig, vil vi se på den så fort som rimelig mulig, og minst tretti (30) dager etter å ha mottatt forespørselen din.

Dersom du har klager angående behandlingen av personopplysningene dine av oss, kan du alltid kontakte vår Personvernansvarlige ved å sende en epost til [email protected]. Dersom du fortsatt ikke er tilfredsstilt med vårt svar, så kan du sende en klage til det rettmessige datatilsynet.

Jeg ønsker å benytte den administrative teknologien til Hubbard i min virksomhet.

Hva gjør jeg?

Svaret er enkelt:

Få autorisasjon til å benytte den administrative teknologien til Hubbard i din virksomhet ved å bli en del av den verdensomspennende voksende kraften av likesinnede forretningsfolk som bruker velstandsteknologien.

Bli med i gruppen av ekspanderende virksomheter.

Bli med i WISE

Suksesshistorier

I 2015 implementerte vi Model of Admin Know-How (MAKH)-programmet fra WISE i vår bedrift. Vi så umiddelbart økt produksjon, våre leveranser, kvaliteten på servicen og produktet, profesjonaliteten vår, kundetilfredsheten og gjennomførbarheten vår. Siden den gang har vi satt nye rekorder for produksjon hvert år. WISE har gjort det mulig for oss å bygge en bedre og bedre organisasjon.

Vi hadde nylig en undersøkelse blant våre ansatte, og de sa: “Jeg lærer nye ting her, jeg har utviklet meg og blitt mer trygg på meg selv. Dette er et solid firma med en god organisasjon og hyggelige kolleger.”

Fra vi implementerte MAKH har vi mottatt flere offisielle utmerkelser hvert år for god økonomi, utmerkelser for ekspansjon og årets håndverkere.

Min kone og jeg har kunnet vært borte fra firmaet i lengre perioder det siste året, men firmaet satte allikevel rekord i omsetning og betalingsevne i fjor. Vi har også klart å øke vår filantropiske innsats enda mer enn før, som følge av økt betalingevne.

Å drive firmaet har vært morsommere jo mer organisering som går inn og ekspandering som skjer.

– David Frykman, DM TAK Stockholm

“Å drive en virksomhet med ansatte og kunder kan noen ganger få deg til å føle at du sitter fast i en myr, trøtt og frustrert. Etter at vi har tatt i bruk det grunnleggende i den administrative teknologien til Hubbard i firmaet vårt, har vi imidlertid blitt mye mer fremgangsrike med mye mindre innsats og nesten ingen bekymring. Det lar oss fokuserer på å levere utmerket service til klientene våre og jobbe mot å nå målene til virksomheten vår. Sluttresultatet er at Model of Admin Know How programmet fjerner bekymringene ved å drive firma og gjør det moro og like spennende som det var den første dagen vi åpnet.”

– John Nesbit, CEO i The Customer Factory

“Model of Admin Know How-verktøy gir folk et nøyaktig program for å ta hånd om alt fra statistikken deres og Orgtavlen, til Betingelser og Administrasjons-skalaer.

“Vi har benyttet dette verktøyet med stor suksess i vårt eget firma, og i den grad at vi har implementert Model of Admin Know How-programmet, har vi vokst eksponentielt. Beviset er i statistikken. Vi har ekspandert mer enn 30 ganger og vi er bare såvidt i gang!”

– Rafferty Pendery, grunnlegger av Studio98

Vi startet vår eiendomsvirksomhet i 2004 med kun to partnere.

Nå er vi et team på 13 og har ekspandert våre svært spesialiserte produksjons-kontorer til en bygning som er et lokalt landemerke. Vi har fortsatt å ekspandere og er nå velkjente i byen vår og mottar jevnlig utmerkelser og anerkjennelse for arbeidet vårt - tre velkjente bransjemagasiner ga oss nylig en utmerkelse for “best i bransjen”.

Inntektene våre i fjor var de høyeste noensinne og i år ligger vi an til å slå selv det. Programmet er en del av vår ekspansjon.

– Franz Speiler, Spieler & Seeberger Immobilien

I 1985 grunnla jeg praksisen min med kun min kone og meg selv. I dag har vi 52 personer som jobber med oss - vi fortsetter å ekspandere konstant, og bygger nå enda flere lokaler for å kunne ta inn ytterligere teknikere.

Teknologien har hjulpet oss med å implementere reklamekampanjer i nærområdet vårt, noe som har gitt oss et stort antall nye klienter, og vi er nå velkjente over hele byen.

Nå jobber vi med å kjøpe opp flere andre praksiser, og vil forme dem inn i nettverket vårt med å levere service av høy kvalitet over hele byen.

Foredelene fra WISE har hjulpet meg betydelig med å forbedre kvaliteten på administrasjonen i praksisen vår, og med å bygge opp et team av ledere som vet eksakt hva vi gjør, hva som gir suksess og hva som ikke gir det.

– Dr. Thomas Röder

Vi har brukt fordelene fra WISE til å la vårt enkle “mann og kone”-firma vokse til fire firma - alle vokser og har suksess. Vi pleide å ha mange sene kvelder, mange etterslep, mye bare holde ut og ikke nok penger til å betale regningene. Nå har vi eliminert etterslepene, all produksjon er løpende og statistikken øker med full finansiell kontroll. På toppen av det reiser vi nå rundt i verden omtrent halvparten av året, og deltar jevnlig på flere frivillige aktiviteter i lokalsamfunnet vårt og i kirken vår.

Å arbeide uten denne teknologien ville være som å gå i blinde i en ørken. Takket være WISE så er “arbeidet” nå morsomt og givende.

– M. H.

Jeg startet virksomheten min fra bunnen av i 2010. Ved å bruke fordelene mine fra medlemskapet i WISE, klarte jeg å jobbe meg ut av Ikke-eksisterende med korrekt bruk av teknologien. Ved å bruke organiseringstavlen og statistisk ledelse, klarte jeg å ta de riktige avgjørelsene og finne de riktige grepene for min virksomhet.

Med alle disse verktøyene og all informasjonen, har jeg bygd opp virksomheten min fra 1 til nå 9 ansatte, og vi har fortsatt å ekspandere - vi er nå inne i en langsiktig Velstandstrend.

Jeg har nå brukt denne teknologien til å finne tid til å ekspandere og skape enda et nytt firma - den administrative teknologien til Hubbard har hjulpet meg å oppnå alt det.

– C.G.